CELEBRITIES

Sarah Jessica Parker: Οι σπάνιες φωτογραφίες των διδύμων, Marion και Tabitha που αποδεικνύουν ότι έχουν μεγαλώσει πολύ


The Jennettes

14 Ιουνίου 2021

Sarah Jessica Parker: Οι σπάνιες φωτογραφίες των διδύμων, Marion και Tabitha που αποδεικνύουν ότι έχουν μεγαλώσει πολύ
H διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να δείξει πόσο έχουν μεγαλώσει οι δίδυμες κόρες της, Marion και Tabitha, με αφορμή την αποφοίτησή τους από το δημοτικό. 

Η Sarah Jessica Parker φροντίζει να κρατάει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τόσα χρόνια και οι φορές που επιλέγει να δημοσιεύσει κάποια στιγμή μαζί τους είναι σπάνιες.

Μετά τις τελευταίες αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που σχετίζονται με το πολυαναμενόμενο reunion των Friends, η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να δείξει πόσο έχουν μεγαλώσει οι δίδυμες κόρες της, Marion και Tabitha, με αφορμή την αποφοίτησή τους από το δημοτικό. 

Οι 11χρονες κόρες της ηθοποιού ολοκλήρωσαν το σχολικό τους έτος, και η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα πρόσωπά τους. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια κάτω από τη φωτογραφία:

"Αντίο 6η τάξη (6th grade). Γεια σας, νέοι μαθητές της 7ης τάξης. Σας ευχαριστούμε, αγαπητοί δάσκαλοι. Για την καλοσύνη σας, το καλό σας χιούμορ, την κοινή σας αγάπη για τη δουλειά και που όλη η οικογένεια έμαθε για τη Βενετία, τη Βαγδάτη, την Ισπανία ακόμα και για τη δική μας παγκόσμια πόλη, τη Νέα Υόρκη! Αδερφές, βγάλτε την μπαταρία από το ξυπνητήρι σας! Καλό καλοκαίρι!". 

Η Sarah Jessica Parker είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Matthew Broderick κι έχει αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά, τις δίδυμες, Marion και Tabitha και τον James.

Δείτε ακόμη: 15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι για το Sex and the City  

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.