CELEBRITIES

Η Kate Moss θέλει να γίνει tattoo artist - Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τρέμει απ' το άγχος


The Jennettes

15 Ιουνίου 2021

Η Kate Moss θέλει να γίνει tattoo artist - Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τρέμει απ' το άγχος
Η Kate Moss σε ρόλο tattoo artist

Kate Moss. Ένα όνομα, ένας ζωντανός θρύλος της μόδας. Η Βρετανίδα supermodel λίγο μετά την καμπάνια AW21 του λονδρέζικου brand Self Portrait στην οποία πρωταγωνίστησε, φαίνεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει τον νέο της στόχο: να γίνει επαγγελματίας καλλιτέχνης τατουάζ.

Σύμφωνα με τον στενό της φίλο, καλλιτέχνη τατουάζ Daniel Casone, το 47χρονο μοντέλο - που έχει επτά τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων καρδιές, άγκυρες, και το διάσημο τατουάζ με τα χελιδόνια - μαθαίνει να κάνει τατουάζ σε άλλους έτσι ώστε ο Casone και αυτή να μπορούν να συνεργαστούν στο Γκλάστονμπερι.

«Μου τηλεφώνησε για να της κάνω ένα τατουάζ, και κατέληξε να κάνει κι εκείνη μαζί μου τατουάζ», είπε ο Casone στη Sunday Mirror, «Μου έκανε ένα "Kate" και μια καρδιά στο χέρι μου».

Όσο για την ικανότητα του διάσημου μοντέλου σε αυτό, ο Casone παραδέχτηκε: «Ήταν αρκετά επώδυνο επειδή δεν ήξερε τι να κάνει και πήγε αρκετά βαθιά, αλλά σκεφτόμουν ότι δεν με πειράζει». Ανεξάρτητα από τον πόνο, ωστόσο, ο Casone ήταν περισσότερο από πρόθυμος να την αφήσει να εξασκηθεί σε αυτόν επειδή «είναι η Kate Moss».

Παράλληλα με την Moss, η Casone εκπαιδεύει επίσης την τραγουδίστρια Rita Ora. «Τους δίνω το μηχάνημα και αρχίζουν να τρέμουν σαν φύλλα», είπε ο καλλιτέχνης. «Είναι έξω από τη ζώνη άνεσής τους, αλλά είναι μια αξέχαστη εμπειρία».

Ευτυχώς, με τη φετινή σεζόν φεστιβάλ να ακυρώνεται και πάλι λόγω του COVID, φαίνεται ότι η Moss θα έχει αρκετό χρόνο για να τελειοποιήσει την τέχνη της. Σίγουρα, μπορεί να μην έχει χρόνια εμπειρίας, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί που θα περίμεναν στην ουρά για ένα τατουάζ από τα χέρια της Kate Moss που θα έρθει στο Glastonbury Festival 2022.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.