CELEBRITIES

Η Eva Herzigova κάνει διακοπές στην Ελλάδα και αποθεώνει την Σαντορίνη


The Jennettes

15 Ιουνίου 2021

Η Eva Herzigova κάνει διακοπές στην Ελλάδα και αποθεώνει την Σαντορίνη
Η Eva Herzigova κάνει διακοπές στην Ελλάδα και αποθεώνει την Σαντορίνη

O τουρισμός έχει ανοίξει και τα ελληνικά νησιά έχουν για μία ακόμη χρονιά την τιμητική τους. Πολλοί είναι οι διάσημοι που δηλώνουν ερωτευμένοι τόσο με τα νησιά μας, τις παραλίες και φυσικά τον ήλιο. Ανάμεσά τους και το top model, Eva Hertzigova, που βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές.

Πιο συγκεκριμένα, στη Σαντορίνη βρίσκεται η Eva Hertzigova και απολαμβάνει χαλαρές στιγμές σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Το μοντέλο από την Τσεχία είναι ενθουσιασμένη που βρίσκεται στη χώρα μας και έχει αρχίσει να ανεβάζει φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram τόσο από την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης όσο και από τις βόλτες της στο νησί. 

Όπως δηλώνει σε λεζάντα της ανάρτησής της, ο μοναδικός σκοπός της για τις επόμενες μέρες είναι να "ρουφήξει ήλιο", γράφει δίπλα στις φωτογραφίες της όπου ποζάρει πολύ εντυπωσιακή με φόντο το λευκό και το γαλάζιο των Κυκλάδων και τις βουκαμβίλιες. 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε από την μαγευτική Σαντορίνη:

 

Kεντρική φωτογραφία: Splash New Ideal Image

Δείτε ακόμη:

Street style ideas από 8 διάσημα top models

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.