CELEBRITIES

Βρετανική βασιλική οικογένεια: To ζευγάρι που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο


The Jennettes

15 Ιουνίου 2021

Βρετανική βασιλική οικογένεια: To ζευγάρι που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο
Βρετανική βασιλική οικογένεια: To ζευγάρι που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο

Το Παλάτι δυστυχώς έχει και πάλι να διαχειριστεί ένα δυσάρεστο γεγονός. Ο λόγος αυτή τη φορά για τον μεγαλύτερο εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, Peter Phillips ο οποίος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του, Autumn. Οι δυο τους είχαν ανακοινώσει ότι θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους και τώρα υπέγραψαν το διαζύγιό τους.

Ο εκπρόσωπος του βασιλικού ζέυγους ανακοίνωσε: 

"Η σημερινή είναι μια λυπημένη μέρα για τον Peter και την Autumn αλλά εξακολουθούν να έχουν ως προτεραιότητα την ανατροφή και την ευημερία των όμορφων κορών τους Savannah και Isla”.

O Peter και η Autumn έλυσαν τα πράγματα με φιλικό τρόπο με τα παιδιά να είναι πάντα η απόλυτη προτεταιότητα. Το πρώην ζευγάρι είχε ζητήσει ιδιωτικότητα στην αποφασή τους καθώς δεν ήθελαν τα βρετανικά media να επέμβουν στην τόσο προσωπική απόφαση που πήραν.

Μάλιστα, ο Peter Phillips  είναι το πρώτο μέλος της γενιάς του από τη βασιλική οικογένεια που παίρνει διαζύγιο. Η Autumn μετά το διαζύγιο θέλει να μεγαλώσει τις δύο κόρες της στην Αγγλία και κρατάει τις αποστάσεις της από τα μέσα. 

Δείτε ακόμη:

Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.