CELEBRITIES

Susan Sarandon: «Ο Brad Pitt με εντυπωσίασε στο Thelma & Louise, δεν είναι μόνο ένα πανέμορφο πρόσωπο»


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

Susan Sarandon: «Ο Brad Pitt με εντυπωσίασε στο Thelma & Louise, δεν είναι μόνο ένα πανέμορφο πρόσωπο»
Η Susan Sarandon θαυμάζει τον Brad Pitt για αυτό τον λόγο

Όλοι θυμόμαστε την κλασική ταινία του 1991, «Thelma & Louise» με πρωταγωνίστριες τις Susan Sarandon και Geena Davis. Φέτος μάλιστα συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία της. Έτσι σε πρόσφατη συνέντευξη της η Susan Sarandon δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά. Η διάσημη ηθοποιός έκανε throwback στα γυρίσματα της ταινίας και είπε ότι ποτέ δεν περίμενε ότι θα γινόταν τόσο κλασική. «Σκέφτηκα ότι ήταν τόσο διασκεδαστικά, ήμασταν σαν μια ταινία με καουμπόηδες, αλλά με γυναίκες και φορτηγά αντί για άλογα και άντρες»,δήλωσε η 74χρονη ηθοποιός.

Στην ταινία συμμετείχε και ο Brad Pitt, ως καουμπόης με το όνομα JD, σε έναν από τους πρώτους ρόλους της καριέρας του. Η Sarandon είπε στη συνέντευξη ότι ο 56χρονος σήμερα Pitt την εξέπληξε θετικά, όχι μόνο με την γοητεία του αλλά και το χιούμορ του.

«Όταν είδα την ταινία, το κομμάτι που με εντυπωσίασε πολύ, εκτός από την καλή εμφάνιση και το υπέροχο σώμα του, ήταν η αίσθηση του χιούμορ του, επειδή πραγματικά έπλασε αυτό τον ρόλο με τρόπο που δεν ήταν απαραίτητα στο σενάριο», είπε η Sarandon. «Σκέφτηκα, Αχ, αυτός ο τύπος είναι ενδιαφέρων, ξέρετε, δεν είναι απλώς ένα πανέμορφο πρόσωπο.» 

Την ίδια άποψη μοιράζεται και η συμπρωταγωνίστρια της Geena Davis, αφού τον Φεβρουάριο του 2020, είχε δηλώσει στο PEOPLE για την ερμηνεία του Pitt σε αυτή την ταινία:

«Απλώς το έχει. Θα μπορούσα να πω ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχος». «Έχει κάνει τόσα πολλά απίστευτα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε ακόμη: 14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.