CELEBRITIES

Η ειδυλλιακή φωτογραφία της Kate Hudson σε «μυστική» παραλία της Σκιάθου


The Jennettes

19 Ιουνίου 2021

Η ειδυλλιακή φωτογραφία της Kate Hudson σε «μυστική» παραλία της Σκιάθου

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει για πολλούς celebrities αφού το Instagram τους κατακλύζεται από τις αρχές Ιουνίου από στιγμές χαλάρωσης σε μαγευτικά τοπία και ακρογιαλιές. Ανάμεσα στις διασημότητες που απολαμβάνουν το καλοκαίρι από τον πρώτο μήνα του, και η Kate Hudson η οποία ανέβασε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό μια ειδυλλιακή φωτογραφία στη θάλασσα. 

Η διάσημη ηθοποιός κάνει διακοπές στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο μαγικό νησί της Σκιάθου αφού η μητέρα της, Goldie Hawn είναι γνωστό πως έχει εξοχική κατοικία εκεί, την οποία φροντίζουν να επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι. Η Hudson στη φωτογραφία που προκάλεσε καταιγισμό από σχόλια και likes, φοράει ένα ριγέ μπικίνι σε γήινα χρώματα, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα αέρινο καφτάνι ενώ στα χέρι της κρατάει δύο μπουκάλια κρασί. 

Όπως γράφει η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Τώρα είναι καλοκαίρι» και η εντυπωσιακή λήψη με φόντο τα κρυστάλλινα νερά κάποιας "μυστικής" παραλίας του νησιού μάς κάνει να ανυπομονούμε και για τις δικές μας διακοπές!

Πρώτοι στο νησί έφτασαν η διάσημη μητέρα της με τον πατριό της Hudson, Kurt Russell ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η ίδια με τον σύντροφό της, Danny Fujikawa και τα παιδιά της. Η φωτογραφία μάγεψε τους followers της, οι οποίοι αναρωτήθηκαν σε πολλά σχόλια, πώς καταφέρνει να έχει αυτή τη σιλουέτα με τρία παιδιά!

Δείτε ακόμη: Το καθημερινό στιλ της Kate Hudson 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.