CELEBRITIES

O διάσημος ηθοποιός, Rob Lowe αποκαλύπτει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του με τη Sheryl Berkoff


The Jennettes

19 Ιουνίου 2021

O διάσημος ηθοποιός, Rob Lowe αποκαλύπτει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του με τη Sheryl Berkoff

Πίσω από κάθε επιτυχημένο γάμο κρύβεται κι ένα μυστικό. Το δικό του αποφάσισε να αποκαλύψει ο επιτυχημένος και γοητευτικός ηθοποιός, Rob Lowe, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Sheryl Berkoff εδώ και 30 χρόνια.

Φέτος, θα γιορτάσουν την 30η επέτειο της κοινής τους ζωής. Ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς, "9-1-1 Lone Star", Rob Lowe και η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Sheryl Berkoff έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 28χρονο Matthew, ο οποίος είναι δικηγόρος και τον 26χρονο ηθοποιό και συγγραφέα, John. Πέρα από το γεγονός ότι έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχουν βρει τις ισορροπίες για να έχουν μια ευτυχισμένη και αρμονική ζωή.

Το χρονικό ενός ξαφνικού έρωτα

Ο Rob γνώρισε τη Sheryl σε ένα blind date το 1983, και παρόλο που βγήκαν αρκετές φορές, αποφάσισαν να μην κάνουν σοβαρή σχέση. Αυτό άλλαξε χρόνια αργότερα, όταν οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν ως δύο άνθρωποι που δούλευαν ταυτόχρονα για τα γυρίσματα της ταινίας, Bad influence το 1989.

Αυτή ήταν και η τυχερή φορά για το ζευγάρι αφού ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, στις 22 Ιουλίου του 1991.

Σε συνέντευξή του το 2014 στο Haute Living, ο Rob Lowe μίλησε για τον τρόπο που άλλαξε η ζωή του μετά τη γνωριμία του με τη Sheryl. "Όταν τη γνώρισα, προσπάθησα να γίνω μονογαμικός γιατί μέχρι τότε δεν ήταν στη φύση μου. Αλλά, η ίδια τα κατάφερε και με άλλαξε". Ένα από τα μυστικά για έναν καλό γάμο σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η επικοινωνία, αλλά το μυστικό του δικού του γάμου είναι ότι κατάφερε να παντρευτεί την καλύτερη του φίλη!

Αυτό είναι και το κλειδί του επιτυχημένου γάμου του, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στο Goopfellas podcast το 2019: "Εάν σκέφτεσαι να παντρευτείς τον καλύτερο σου φίλο, κάν' το. Μη διστάζεις! Γιατί στο τέλος, όλα τα άλλα χάνονται. Εγώ το έκανα και νιώθω πολύ τυχερός".

Τον Μάιο, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα σχέδια που έχει για την 30η επέτειο του γάμου του με τη γυναίκα του. Αστειευόμενος, ανέφερε τα εξής: "Για την επέτειό μας, πολλοί με ρωτούν τι σχεδιάζω. Ίσως, παίξουμε golf μαζί. Εκείνη το απεχθάνεται αλλά εγώ το λατρεύω αλλά δεν λένε ότι μέσα σε έναν γάμο συμβιβάζεσαι;". Ενώ συνέχισε: "Σκέφτομαι όμως, να συμπεριλάβω και κάτι που θα αρέσει στη γυναίκα μου εκείνη τη μέρα, όπως ένα σπα ή ένα ωραίο μεσημεριανό. Και όσο η Sheryl θα είναι απασχολημένη εκεί, εγώ θα παίζω golf"!

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.