CELEBRITIES

Οι σοκαριστικές οικογενειακές ιστορίες πίσω από 5 stars του Hollywood


The Jennettes

26 Ιουνίου 2021

Hollywood
Αν πιστεύετε ότι το δράμα και οι τραγωδίες περιορίζονται μόνο στην οθόνη για τις διασημότητες του Hollywood, αυτό το άρθρο ήρθε να σας διαψεύσει. Στην πραγματικότητα, αρκετοί από τους αγαπημένους μας celebrities αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες κατά την διάρκεια της ζωής και της καριέρας τους. Μάθετε παρακάτω τα πάντα για την εκπληκτική ιστορία 5 επιτυχημένων stars πριν την λαμπερή ζωή στην πόλη των αστέρων.

Αν πιστεύετε ότι το δράμα και οι τραγωδίες περιορίζονται μόνο στην οθόνη για τις διασημότητες του Hollywood, αυτό το άρθρο ήρθε να σας διαψεύσει. Στην πραγματικότητα, αρκετοί από τους αγαπημένους μας celebrities αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες κατά την διάρκεια της ζωής και της καριέρας τους. Μάθετε παρακάτω τα πάντα για την εκπληκτική ιστορία 5 επιτυχημένων stars πριν την λαμπερή ζωή στην πόλη των αστέρων. 

Leighton Meester

Μπορεί να έχει ζήσει μια γοητευτική ζωή ως Blair στο Gossip Girl, αλλά στην πραγματικότητα η παιδική ηλικία της Meester ήταν εντελώς διαφορετική. Όταν γεννήθηκε, η μητέρα της βρισκόταν στη φυλακή με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, αφού βοήθησε τον τότε φίλο της να εξάγει μαριχουάνα από την Τζαμάικα. Η μητέρα της Meester είχε τη δυνατότητα να γεννήσει σε νοσοκομείο, αλλά της έμεναν άλλοι 16 μήνες για να εκτίσει την ποινή της, έτσι το μωρό μεταφέρθηκε σε κέντρο επανένταξης μέχρι η γιαγιά της να πάρει την κηδεμονία της. Μετά την μεγάλη επιτυχία της στην υποκριτική, και την οικονομική υποστήριξη που προσέφερε η Leighton Meester στην μητέρα της, η σχέση τους υπήρξε τεταμένη.

jenny.gr

Joaquin Phoenix

Δεν είναι περίεργο που ο Phoenix ενσαρκώνει βαθιά πληγωμένους και τραυματισμένους χαρακτήρες τόσο καλά στην μεγάλη οθόνη. Ο Phoenix μεγάλωσε μέσα σε μία θρησκευτική αίρεση. Οι γονείς του μεγάλωσαν τον Joaquin και τα αδέλφια του, συμπεριλαμβανομένου του River Phoenix, στους κύκλους των «Παιδιών του Θεού». Τρομερές πράξεις, συμπεριλαμβανομένης της κακοποίησης παιδιών, πραγματοποιήθηκαν και ενθαρρύνθηκαν από μέλη της αίρεσης. Ευτυχώς, η οικογένεια κατάφερε να διαφύγει κρυμμένη μέσα σε ένα φορτηγό πλοίο, όταν ο Joaquin ήταν τριών ετών, αλλά όχι χωρίς να βρεθεί αντιμέτωπη με τις μετατραυματικές συνέπειες και χρόνια φτώχειας.

jenny.gr

Woody Harrelson

Μπορεί οι περισσότεροι να τον γνωρίζουν ως τον αξιαγάπητο μεθυσμένο τύπο από τους «Αγώνες πείνας» ή την κωμική φιγούρα του «Cheers», αλλά η παιδική του ηλικία δεν είναι καθόλου για γέλια. Ο πατέρας του Harrelson, ο Charles, ήταν πληρωμένος δολοφόνος και ανήκε στους κύκλους του οργανωμένου εγκλήματος που δολοφόνησε τον Τεξανό δικαστή John Wood. Ο πατέρας του Harrelson δικάστηκε και καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και τελικά πέθανε στην ομοσπονδιακή φυλακή Supermax στο Κολοράντο από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 69 ετών.

jenny.gr

Sofia Vergara

Η κωμική ηθοποιός, γνωστή και για τη σέξι εμφάνιση της, βρέθηκε αντιμέτωπη με μία τραγωδία κατά τη διάρκεια της καριέρας της, όταν δολοφονήθηκε ο αδερφός της στη χώρα καταγωγής της, την Κολομβία στα τέλη της δεκαετίας του '90. Ο ίδιος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας απαγωγής, γεγονός που οδήγησε τον άλλο αδερφό της Vergara σε εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ως αποτέλεσμα είχε την απέλαση του από την Κολομβία αφού συνελήφθη πάνω από 30 φορές για κατοχή ουσιών.

jenny.gr

Oprah

Η ικανότητα της Oprah να συναισθάνεται τους καλεσμένους στα talk show της δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, δεδομένης της ταραχώδους παιδικής της ηλικίας. Η Oprah κακοποιήθηκε πρώτη φορά σεξουαλικά στα εννέα της χρόνια, όταν βιάστηκε από τον 19χρονο ξάδελφό της, ενώ στη συνέχεια βιάστηκε και από έναν οικογενειακό φίλο και τον θείο της. Μετά από χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης, έμεινε έγκυος στα 14. Η ίδια έκρυβε την εγκυμοσύνη της όσο μπορούσε, αλλά η μητέρα της την χτύπησε και την πέταξε έξω από το σπίτι όταν το ανακάλυψε. Το μωρό της Oprah πέθανε τραγικά στο νοσοκομείο λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη γέννησή του.

jenny.gr

 

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που έδωσαν «μάχη» με τα ναρκωτικά και βγήκαν κερδισμένοι

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.