CELEBRITIES

Renée Zellweger: Aυτός είναι ο νέος της σύντροφος


The Jennettes

26 Ιουνίου 2021

Renée Zellweger: Aυτός είναι ο νέος της σύντροφος
Renée Zellweger: Aυτός είναι ο νέος της σύντροφος

H πετυχημένη ηθοποιός και δύο φορές βραβευμένη με Oscar, Renée Zellweger, έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή και φαίνεται να είναι πο ερωτευμένη απο ποτέ! Τα ξένα media αναφέρουν ότι  έχει σχέση με τον παρουσιαστή riality εκπομπών, Ant Anstead

Σύμφωνα με το TMZ, ο  παρουσιαστής γνωρίστηκε με τη Renée Zellweger, όταν η ηθοποιός έτυχε να είναι καλεσμένη στο νέο του show "Celebrity IOU Joyride". H ερωτική τους ιστορία ξεκίνησε στα γυρίσματα της εκπομπής και όλοι μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα. 

Αυτή την εβδομάδα εκδόθηκε και το διαζύγιο του Anstead, ο οποίος ήταν παντρεμένος από το 2018. Για τον Anstead ο χωρισμός ήταν ένα μεγάλο πλήγμα όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, καθώς πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο μέχρι να επανέλθει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)

Η Zellweger από την άλλη είχε μιλήσει ανοιχτά για την σχέση της με τον ροκ κιθαρίστα Doyle Bramhall II, με τον οποίο έβγαινε από το 2012 μέχρι το 2019.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.