CELEBRITIES

O λόγος που ο Keanu Reeves δεν αγγίζει ποτέ τους θαυμαστές του


The Jennettes

28 Ιουνίου 2021

O λόγος που ο Keanu Reeves δεν αγγίζει ποτέ τους θαυμαστές του
O Keanu Reeves ποτέ δεν αγγίζει τις γυναίκες με τις οποίες φωτογραφιζόταν. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τη θέση του, προκειμένου να έρθει πιο κοντά με τις γυναίκες. Κι αν προσέξουμε καλά, θα δούμε ότι δεν τις αγκαλιάζει στην πραγματικότητα – το χέρι του, βρίσκεται στον αέρα.

Ο Keanu Reeves έχει κατακτήσει τις καρδιές μας, κι όχι άδικα. Οι συνεργάτες του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το χαρακτήρα του, όσοι τον συναντούν χαμογελούν στο άκουσμα του ονόματός του. Κερδίζει εκατομμύρια, δεν είναι σπάταλος – μάλιστα, δωρίζει υπέρογκα ποσά σε φιλανθρωπίες. Σέβεται, επίσης, τόσο τους θαυμαστές, όσο και τους συνεργάτες του.

Αυτήν τη στιγμή, είναι ευτυχισμένος κι έχει στο πλευρό του την καλλιτέχνιδα Alexandra Grant. Ακόμη και πριν την ερωτευτεί, όμως, ποτέ δεν άγγιζε τις γυναίκες με τις οποίες φωτογραφιζόταν. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τη θέση του, προκειμένου να έρθει πιο κοντά με τις γυναίκες. Κι αν προσέξουμε καλά, θα δούμε ότι δεν τις αγκαλιάζει στην πραγματικότητα – το χέρι του, βρίσκεται στον αέρα.

Υπάρχει εξήγηση πίσω από αυτό. Ο Keanu Reeves δεν αισθάνεται άνετα με τη σωματική επαφή. Εκτιμά τους θαυμαστές του, είναι ευγνώμων για τη δόξα, αλλά προτιμά να μην προσβάλλει την ιδιωτικότητα κανενός. Παράλληλα, επειδή βρίσκεται εδώ και χρόνια στο χώρο του θεάματος, αναγνωρίζει τους κινδύνους που κρύβει η λάθος φωτογραφία, τη λάθος στιγμή. Ένα άγγιγμα μπορεί να είναι αρκετό, για να του κοστίσει την καριέρα μιας ολόκληρης ζωής.

Δεν έχει προκαλέσει ποτέ, κανένα σκάνδαλο. Ταλαντούχος και ταπεινός, δικαίως έχει κατακτήσει τον τίτλο του «αγοριού του διαδικτύου»

 

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

 

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.