CELEBRITIES

Keanu Reeves- Alexandra Grant: Το love story τους είναι μεγαλύτερο απ' όσο πιστεύαμε


The Jennettes

7 Φεβρουαρίου 2020

Keanu Reeves- Alexandra Grant: Το love story τους είναι μεγαλύτερο απ' όσο πιστεύαμε

Ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant βγαίνουν πολύ περισσότερο καιρό απ' όσο νομίζαμε.

Η φίλη της Grant και ηθοποιός, Jennifer Tilly μίλησε για το ζευγάρι που έχει συζητηθεί όσο λίγα αυτούς τους μήνες για την ηλικιακή του διαφορά, δηλώνοντας: "Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια, για την ακρίβεια πριν περίπου δύο έτη, η Grant μου είχε πει ότι βγαίνει με τον Keanu κι εγώ είχα μείνει έκπληκτη". 

Θεωρητικά, ο Reeves και η Grant έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι τον Νοέμβριο που μας πέρασε στο κόκκινο χαλί των LACMA Art + Film Gala. Όπως δήλωσε η Tilly ωστόσο, "Μου κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως η Grant πήγε σε μια εκδήλωση μαζί του και από τότε όλοι λένε πως είναι η καινούρια του σχέση παρόλο που οι δυο τους είχαν εμφανιστεί και σε άλλα events μαζί κατά το παρελθόν". 

Η ίδια πάντως, τόνισε πως ο Keanu Reeves είναι χαμηλών τόνων και πως η Grant είναι η ιδανική γυναίκα για να είναι δίπλα στον ηθοποιό, λέγοντας πως η σχέση τους είναι ώριμη και ακριβώς γι' αυτό είναι αξιοζήλευτη. Σύμφωνα με την Tilly μάλιστα, η Alexandra Grant είναι μια "κομψή και cool γυναίκα χαμηλού προφίλ και ο Keanu ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος που είναι όμως, πολύ τυχερός κοντά της". 

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή, ο διάσημος ηθοποιός ήθελε η σχέση του με τη Grant να βγει στο φως της δημοσιότητας γιατί τη βλέπει αρκετά σοβαρά. Να σημειωθεί ότι η πρώτη συνεργασία των δύο είχε γίνει το 2011, στο βιβλίο του ηθοποιού, "Ωδή στην ευτυχία".

Δείτε ακόμη: Τα ωραιότερα φορέματα των Oscars όλων των εποχών

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.