CELEBRITIES

Η Ariana Grande δωρίζει 2 εκατ. δολάρια για δωρεάν θεραπεία: «Είναι εντάξει να ζητήσεις βοήθεια»


The Jennettes

1 Ιουλίου 2021

Η Ariana Grande δωρίζει 2 εκατ. δολάρια για δωρεάν θεραπεία: «Είναι εντάξει να ζητήσεις βοήθεια»
Η βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ συνεργάστηκε με την Better Help, μια διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει άμεση υποστήριξη ψυχικής υγείας, για να «ταιριάξει» όσους ενδιαφέρονται με έναν αδειοδοτημένο θεραπευτή για έναν δωρεάν μήνα, στο οποίο ο καθένας μπορεί να εγγραφεί στο BetterHelp.com/Ariana. 

Πάνω που νομίζαμε ότι η Ariana Grande έχει φτάσει ήδη στο απόγειο της καριέρας της, ως ερμηνεύτρια, αλλά και ως δημόσιο πρόσωπο, έρχεται μια είδηση που μας κάνει να τη θαυμάζουμε ακόμη πιο πολύ!

Η βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ συνεργάστηκε με την Better Help, μια διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει άμεση υποστήριξη ψυχικής υγείας, για να «ταιριάξει» όσους ενδιαφέρονται με έναν αδειοδοτημένο θεραπευτή για έναν δωρεάν μήνα, στο οποίο ο καθένας μπορεί να εγγραφεί στο BetterHelp.com/Ariana

Αφού τελειώσει ο μήνας, τα άτομα θα έχουν την επιλογή να ανανεώσουν και να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Better Help, ενώ θα έχουν έκπτωση 15% τον δεύτερο μήνα.

«Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με το @betterhelp για να δώσουμε 1.000.000 δολάρια δωρεάν θεραπεία!», η Grande ανακοίνωσε στο Instagram, ενώ λίγο αργότερα ήρθε μια νέα ανακοίνωση από την πλατφόρμα ότι διπλασίασε το ποσό και τελικά θα δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια

«Αν και αναγνωρίζω ότι η θεραπεία δεν πρέπει να είναι για λίγους προνομιούχους αλλά κάτι που όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση και αναγνωρίζοντας ότι αυτό δεν επιλύει αυτό το ζήτημα μακροπρόθεσμα, πραγματικά ήθελα να το κάνω ούτως ή άλλως με την ελπίδα να σας εμπνεύσω να νιώθετε ότι είναι εντάξει να ζητήσετε βοήθεια».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BetterHelp (@betterhelp)

Τον Ιούνιο του 2018, μίλησε στη βρετανική Vogue για το μετατραυματικό σύνδρομο που βίωσε μετά τον βομβαρδισμό του Μαΐου 2017 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, σε μια συναυλία της, όπου σκότωσε 22 άτομα και τραυμάτισε σχεδόν 1.000. 

Η τραγουδίστρια συζήτησε για τη μάχη της με το άγχος, λέγοντας, «Είχα πάντα άγχος. Ποτέ δεν μίλησα πραγματικά γι' αυτό γιατί νόμιζα ότι όλοι το είχαν, αλλά όταν επέστρεψα από την περιοδεία ήταν πιο σοβαρό από ποτέ».

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν ήξερες ότι έχουν «βασιλικό αίμα»

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.