CELEBRITIES

H εμφάνιση-έκπληξη του Πρίγκιπα Harry πριν την αποκάλυψη του αγάλματος της μητέρας του


The Jennettes

1 Ιουλίου 2021

H εμφάνιση-έκπληξη του Πρίγκιπα Harry πριν την αποκάλυψη του αγάλματος της μητέρας του
Μία εμφάνιση – έκπληξη έκανε ο Δούκας του Sussex στο Kew Gardens για να συγχαρεί τους νικητές του βραβείου WellChild σε μια ιδιωτική τελετή την Τετάρτη το απόγευμα, μία ημέρα πριν την αποκάλυψη του αγάλματος προς τιμήν της μητέρας του.  Η τελετή απονομής των βραβείων γιόρτασε τα σοβαρά άρρωστα παιδιά και νέους του Ηνωμένου Βασιλείου, που με την δράση και τη στάση τους αποτελούν τεράστια έμπνευση για όλους, καθώς και εκείνους που «καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να κάνουν τη διαφορά στη ζωή τους».

Μία εμφάνιση – έκπληξη έκανε ο Δούκας του Sussex στο Kew Gardens για να συγχαρεί τους νικητές του βραβείου WellChild σε μια ιδιωτική τελετή την Τετάρτη το απόγευμα, μία ημέρα πριν την αποκάλυψη του αγάλματος προς τιμήν της μητέρας του. 

Η τελετή απονομής των βραβείων γιόρτασε τα σοβαρά άρρωστα παιδιά και νέους του Ηνωμένου Βασιλείου, που με την δράση και τη στάση τους αποτελούν τεράστια έμπνευση για όλους, καθώς και εκείνους που «καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να κάνουν τη διαφορά στη ζωή τους».

Μαζί με τους νικητές των βραβείων, ο Harry βρέθηκε ανάμεσα σε διασημότητες όπως ο Ed Sheeran, η Ronnie Wood, η Amanda Holden, ο AJ Pritchard και η Abbie Quinnen που παρευρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση, καθώς και την τραγουδίστρια Anne-Marie που έπαιξε ένα ακουστικό σετ. 

Η επτάχρονη Carmela Chillery-Watson ήταν μεταξύ των νικητών και έλαβε το βραβείο Inspirational Child 7-11. Η μικρή έχει συγγενή μυϊκή δυστροφία, η οποία αποδυναμώνει τους σκελετικούς και αναπνευστικούς μύες και προκαλεί καρδιακά προβλήματα. Παρά την κατάστασή της, η Carmela ολοκλήρωσε έναν μαραθωνίου 2,6 μιλίων στον κήπο της στο Λονδίνο, σε μια εικονική εκδήλωση με τίτλο «WalkWithCarmela» και το «WonderWomanWalk» έναν μαραθώνιο 300 χλμ σε 30 ημέρες, τον οποίο ολοκλήρωσε με τη μητέρα της συγκεντρώνοντας πάνω από 50.000 £ για το Muscular Dystrophy UK.

Η μητέρα της Carmela δήλωσε, «Η Carmela δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τους πόνους και τις ταλαιπωρίες της. Το να βλέπει τα χρήματα που συγκέντρωνε για καλό σκοπό ήταν αρκετό γι 'αυτήν για να συνεχίσει».

Ο Δούκας υπήρξε προστάτης της οργάνωσης που υποστηρίζει σοβαρά άρρωστα παιδιά και νέους στο Ηνωμένο Βασίλειο και διασφαλίζει ότι έχουν ευκαιρίες να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα από το 2007 και παρόλο που μετά την μετακόμιση του στις Η.Π.Α απογυμνώθηκε από τους βασιλικούς τίτλους συνέχισε να υποστηρίζει ιδιωτικά την οργάνωση.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε από το WellChild, ο Harry είπε: «Από τότε που έγινα προστάτης του WellChild το 2007, αυτός ο οργανισμός και οι άνθρωποι μέσα σε αυτόν έχουν μια εξαιρετικά ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Δεν ήμουν πατέρας εκείνη την εποχή, αλλά οι ιστορίες αυτών των παιδιών και των γονέων τους το ξεπέρασαν αυτό. Δεν χρειάστηκε να είμαι μπαμπάς για να νιώσω τον αντίκτυπο αυτής της πολύτιμης προσπάθειας. Τώρα ως πατέρας δύο παιδιών, νιώθω όλο και πιο συνδεδεμένος, εμπνευσμένος και μεγάλο δέος από την ανθεκτικότητα αυτών των οικογενειών, οι οποίες ξεπερνούν τις απεριόριστες προκλήσεις με την υποστήριξη του WellChild».

Ο Δούκας εντοπίστηκε επίσης να συνομιλεί με τον Ed Sheeran, σύμφωνα με το περιοδικό Hello!, για την πατρότητα και τη γέννηση της δεύτερης κόρης του, Lili, η οποία γεννήθηκε στις αρχές Ιουνίου.

«Συγχαρητήρια, ένα κορίτσι, σωστά; Μόλις είχαμε ένα μικρό κορίτσι πριν από 10 μήνες. Είστε ακόμα στα χαρακώματα τώρα. Πώς τα καταφέρνεις με δύο;», ρώτησε ο Sheeran. «Τα δύο χρειάζονται σίγουρα ζογκλερικά», απάντησε ο Δούκας.

Δείτε ακόμη: Meghan Markle και Prince Harry στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.