CELEBRITIES

Karolina Kurkova: Ποζάρει για πρώτη φορά με την κόρη της και μιλάει για την εμπειρία της γέννας στο σπίτι


The Jennettes

1 Ιουλίου 2021

Karolina Kurkova: Ποζάρει για πρώτη φορά με την κόρη της και μιλάει για την εμπειρία της γέννας στο σπίτι
Karolina Kurkova: Πόζαρει για πρώτη φορά με την κόρη της και μιλάει για την εμπειρία της γέννας στο σπίτι

Η Karolina Kurkova είναι πλέον μαμά τριών παιδιών και μας συστήνει το τελευταίο μέλος της όμορφης οικογένειάς της. Το διάσημο μοντέλο φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την κόρη της LunaGrace. Μετά από τους γιους της,  τον 11χρονο Jack, τον 5χρονο Noah Lee, έφερε στον κόσμο πριν τρεις μήνες και την κόρη της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Το top model αποκάλυψε μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι αυτή τη φορά βίωσε πολύ διαφορετικά τη διαδικασία της εγκυμοσύνης αλλά και του τοκετού. Χαρακτηριστικά, δήλωσε "Για μένα είναι πολύ όμορφη και ξεχωριστή γιατί είναι σαν εμένα. Είμαστε ίδιες. Υπάρχει αυτό το κοινό που έχουμε που δεν μπορείς καν να το περιγράψεις” .

Η 37χρονη μαμά παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικάνικο People και δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στο νέο μέλος της οικογένειάς της.

 "Περνάω πολύ χρόνο με την κόρη μου απολαμβάνοντας τη στιγμή για πιθανόν να είναι το τελευταίο μου μωρό. Κινείσαι ανάλογα με την προσωπικότητά τους για ο καθένας είναι διαφορετικός. Θα έχει δύο μεγάλους αδελφούς, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχεί ποτέ. Θα είναι πάντα εκεί να την προστατεύουν και να την φροντίζουν. Βλέπω ήδη πόσο προστατευτικοί και τρυφεροί είναι μαζί της”.

Η Karolina αποκάλυψε ότι η κόρη της είναι "πολύ γλυκιά, ήσυχη αλλά και πολύ δυνατή". Η ίδια γέννησε τη LunaGrace στο σπίτι, όπως ακριβώς έκανε και με τα άλλα παιδιά της. Όπως σημείωνει αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που έχει κάνει. 

"Είναι το σπίτι μου, είμαι ήρεμη και καθόλου στρεσαρισμένη. Κατά τη διάρκεια του τοκετού, αυτό χρειάζεσαι. Θέλεις να νιώθεις καλά και να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται. Απλά για μένα είχε νόημα και αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε. Γνωρίζω πως δεν είναι για όλους. Πάντα λέω πως πρέπει να κάνεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά και ότι είναι σωστό για εσένα”.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Οι καλύτερες Οσκαρικές εμφανίσεις της JLo

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.