CELEBRITIES

Η Karolína Kurková είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί


The Jennettes

17 Δεκεμβρίου 2020

Η Karolína Kurková είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Η Karolína Kurková θα γίνει ξανά μαμά σε λίγους μήνες ενώ το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της στο τρίτο της παιδί γνωστοποίησε η ίδια στο περιοδικό Glamour. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Kurková, η είδηση ήταν έκπληξη για εκείνη και τον σύζυγό της, Archie Drury. 

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε η 36χρονη Τσέχα καλλονή: "Το να μένεις έγκυος για τρίτη φορά, και ειδικά σε μια τέτοια εποχή, είναι σίγουρα μια πολύ διαφορετική εμπειρία. Πιστεύω ότι κάθε πράγμα συμβαίνει στον καιρό του. Το να μην έχουμε τον έλεγχο στα πάντα, είναι μέρος της μαγείας. Πρέπει απλά να έχουμε υπομονή, να εξελισσόμαστε και να μεγαλώνουμε". 

Το μοντέλο που είναι επίσης μαμά του 5χρονου Noah Lee και του 11χρονου Tobin Jack, δήλωσε επίσης: "Όταν ήμουν έγκυος στα άλλα δύο μου παιδιά, ήμουν νεότερη. Τώρα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση για το σώμα μου και αυτή η χρονιά σίγουρα δίδαξε πολλά τον καθένα μας ξεχωριστά. Ήταν ένα γερό μάθημα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε πολλά πράγματα στη ζωή". 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2009 και παντρεύτηκε τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. "Αισθάνομαι πολύ διαφορετική. Μετά το μωρό, όλα απλά άλλαξαν. Ξαφνικά γίνεσαι μια δυνατή μαμά που μπορεί να καταφέρει τα πάντα", είχε δηλώσει παλαιότερα, για τη μητρότητα η Karolina Kurkova.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.