CELEBRITIES

Diana: Ποια είναι τα παιδιά στο άγαλμά της;


The Jennettes

2 Ιουλίου 2021

Diana: Ποια είναι τα παιδιά στο άγαλμά της;
Diana: Ποια είναι τα παιδιά στο άγαλμά της;

Xθες πραγματοποιήθηκε η αποκάλυψη του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana που τιμήθηκε από τη βασιλική οικογένεια την ημέρα που θα γιόρταζε τα 60α γενέθλιά της. Η τοποθέτηση του εντυπωσιακού αγάλματος έγινε στον αγαπημένο κήπο στο παλάτι του Kenisonghton.

Το μπρούτζινο άγαλμα δείχνει τη Diana να κοιτάει μπροστά ενώ δίπλα της στέκονται τρία παιδιά που τα  αγκαλιάζει τρυφερά. Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Kensington το look του αγάλματος ήταν επηρεασμένο από τις τελευταίες περιόδους της ζωής της Diana, "όταν είχε αποκτήσει αυτοπεποίθηση στον ρόλο της ως πρέσβειρα ανθρωπιστικών δράσεων”.

jenny.gr

Το γεγονός ότι στο άγαλμα υπάρχουν τρία παιδιά, ένα αγόρι, ένα κορίτσι κι ένα ακόμα αγόρι  πιο πίσω, ήταν για να τιμήσουν την μοναδική ικανότητα της Diana να είναι δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη και ειδικά τους νέους. 

Όπως είναι γνωστό, η Lady D είχε συνεργαστεί με φιλανθρωπικές δράσεις που αφορούσαν σε παιδιά και ήταν δίπλα σε όσους χρειάστηκαν τη βοήθειά της.

jenny.gr

Ακόμη, η ανακοίνωση του Παλατιού αναφέρει  "το άγαλμα σκοπεύει να αντικατοπτρίζει τη ζεστασιά, την κομψότητα και την ενέργεια της Diana, πριγκίπισσας της Ουαλίας, μαζί με τη δουλειά της και την επίδραση που είχε σε τόσους ανθρώπους. Το άγαλμα της Diana περιβάλλεται από τρία παιδιά που εκπροσωπούν την επίδραση που είχε σε αυτή τη γενιά η δουλειά της πριγκίπισσας”.

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.