CELEBRITIES

Gwen Stefani: Οι πρώτες φωτογραφίες με το παραμυθένιο νυφικό Vera Wang


The Jennettes

6 Ιουλίου 2021

Gwen Stefani: Οι πρώτες φωτογραφίες με το παραμυθένιο νυφικό Vera Wang
Gwen Stefani: Οι πρώτες φωτογραφίες με το παραμυθένιο νυφικό Vera Wang

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton παντρεύτηκαν με μια λιτή αλλά άκρως εντυπωσιακή τελετή που θύμιζε παραμύθι. Οι πρώτες φωτογραφίες είναι γεγονός και κάνουν τον γύρο του Internet. H λαμπερή τραγουδίστρια  μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το γάμο, γράφοντας  στη λεζάντα: "Tα όνειρα πραγματοποιούνται... Σε αγαπώ, Blake”.

H όμορφη νύφη επέλεξε ένα μοναδικό Vera Wang νυφικό που της ταίριαζε απόλυτα και έμοιαζε σαν πριγκίπισσα. Ένα λευκό στράπλες φόρεμα που είχε ένα μεταξωτό κορμάκι και μια μακριά τούλινη φούστα με πέπλο. Μάλιστα, πάνω στο πέπλο ήταν γραμμένα τα ονόματα των παιδιών της και αυτό το έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα minimal χτένισμα, μια αλογοουρά που στηρίχτηκε το πέπλο, ενώ για το μακιγιάζ της δεν έλειπε το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν αλλά και το μαύρο eyeliner.

Η Gwen ανέβασε στο Instagram και μια στιγμή από την δεξίωση του γάμου, όπου φαίνεται να φορά ένα δεύτερο Vera Wang φόρεμα. Η νύφη επέλεξε πάλι ένα μεταξωτό body και ήταν και πάλι άκρως εντυπωσιακή!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.