CELEBRITIES

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry: Δημοσιεύθηκε το πιστοποιητικό γέννησης της κόρης τους και αποκαλύπτει πολλά


The Jennettes

7 Ιουλίου 2021

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle
Το πιστοποιητικό γέννησης της κόρης της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry, Lilibet Diana, αποκαλύφθηκε και οι δύο γονείς εμφανίζονται διαφορετικά από ότι στο πιστοποιητικό του αδελφού της Archie.

Το πιστοποιητικό γέννησης της κόρης της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry, Lilibet Diana, αποκαλύφθηκε και οι δύο γονείς εμφανίζονται διαφορετικά από ότι στο πιστοποιητικό του αδελφού της Archie.

Το πιστοποιητικό γέννησης της Lili, το οποίο δημοσιεύθηκε από το PEOPLE την Τρίτη, δείχνει ότι η μικρή γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 2021 στις 11:40 π.μ. στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage, κοντά στο σπίτι της Meghan και του Harry στο Montecito της California. 
Στο μικρό όνομα του πατέρα, ο Πρίγκιπας Harry έχει συμπληρώσει, «Δούκας του Sussex», με το «Αυτού Βασιλική Υψηλότητα» ως επώνυμο. Εν τω μεταξύ, η Meghan δεν χρησιμοποίησε τους βασιλικούς τίτλους της, αναφέροντας το πλήρες όνομά της Rachel Meghan Markle.

Το πιστοποιητικό γέννησης του Archie δημοσιοποιήθηκε 11 ημέρες μετά τη γέννησή του, τον Μάιο του 2019. Σε αυτό, το όνομα του Harry αναφέρθηκε ως «Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Henry Charles Albert David Δούκας του Sussex», ενώ η Meghan ως «Rachel Meghan η Βασιλική Υψηλότητα Δούκισσα του Sussex». 

jenny.gr

Τα επαγγέλματά τους στο πιστοποιητικό του Archie αναφέρθηκαν ως «Πριγκιπας» και «Πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου», αν και η Meghan στην πραγματικότητα δεν έχει τίτλο πριγκίπισσας. Στο πιστοποιητικό γέννησης της πολιτείας της California, όπου γεννήθηκε η Lilibet Diana, δεν περιλαμβάνονται τα επαγγέλματα των γονέων.

Ως μέρος της συμφωνίας του ζευγαριού με τη Βασίλισσα Ελισάβετ πέρυσι, ανακοινώθηκε ότι η Meghan και ο Harry, θα διατηρήσουν τους τίτλους τους, αλλά δεν θα τους χρησιμοποιούν πλέον. Αν και εξακολουθούν να είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, το ζευγάρι αναφέρεται συνήθως ως «Harry και Meghan» από τότε που παραιτήθηκε από τους βασιλικούς ρόλους του.

Να σημειωθεί ότι όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, ο Archie και η Lili θα κληρονομήσουν αυτόματα τους τίτλους του Πρίγκιπα και τις Πριγκίπισσας ως εγγόνια του μονάρχη. 

Δείτε ακόμη: Meghan Markle και Prince Harry στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.