CELEBRITIES

Ο Harry Styles και η Olivia Wilde μοιράζονται τρυφερές στιγμές σε γιοτ στην Iταλία


The Jennettes

9 Ιουλίου 2021

Harry Styles και η Olivia Wilde
Ο Harry Styles και η Olivia Wilde συνεχίζουν τις πολυτελείς διακοπές τους στην Ιταλία. 

Ο Harry Styles και η Olivia Wilde συνεχίζουν τις πολυτελείς διακοπές τους στην Ιταλία. 

Σε νέες φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six, ο 27χρονος πρώην τραγουδιστής των One Direction και η 37χρονη σκηνοθέτης και ηθοποιός, απολαμβάνουν τον ήλιο στο κατάστρωμα ενός γιοτ, βουτάνε στη θάλασσα και χαίρονται ο ένας την παρέα του άλλου. Σε ένα από τα στιγμιότυπα μάλιστα, η Wilde διαβάζει ένα βιβλίο, ενώ ο αγαπημένος της έρχεται και της δίνει ένα φιλί. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι με μαγιό να αγκαλιάζεται κατά τη διάρκεια μιας βουτιάς με μάσκες.

«Ο Harry και η Olivia απολαμβάνουν την απαραίτητη ανάπαυλα πριν και οι δύο πρέπει να επιστρέψουν στη δουλειά. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντικό. Ήταν μόνο οι δύο τους και οι σωματοφύλακες τους», ανέφερε μια πηγή στο Us Weekly την Τετάρτη. 

Το ζευγάρι εθεάθηκε για πρώτη φορά σε μια εκδρομή με γιοτ στο Monte Argentario της Ιταλίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους ήρθαν κοντά στο σετ της επερχόμενης ταινίας της Wilde, «Don’t Worry Darling», όπου πρωταγωνιστεί ο Styles.

Πριν από τη σχέση της με τον Βρετανό τραγουδιδτή, η Wilde ήταν μαζί με τον Jason Sudeikis για σχεδόν μια δεκαετία. Οι δυο τους, που μοιράζονται δύο παιδιά, επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2020.
 

Δείτε ακόμη: Harry Styles 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.