CELEBRITIES

H Πριγκίπισσα Charlene μιλάει για πρώτη φορά για την δύσκολη περίοδο που βιώνει 


The Jennettes

9 Ιουλίου 2021

H Πριγκίπισσα Charlene μιλάει για πρώτη φορά για την δύσκολη περίοδο που βιώνει 
H Πριγκίπισσα Charlene μιλάει για πρώτη φορά για την δύσκολη περίοδο που βιώνει 

H πριγκίπισσα Charlene του Μονακό φαίνεται να βιώνει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή της και μιλάει πρώτη φορά για αυτό. Η ίδια ταλαιπωρείται εξαιτίας μίας μόλυνσης που την κατέβαλε κατά τη διαμονή της στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική και μάλιστα αναγκάστηκε να μείνει μακριά από την οικογένειά της για αρκετό διάστημα.

Έπαθε μια πολύ σοβαρή μόλυνση που εξαπλώθηκε στο αυτί, τη μύτη και τον λαιμό της και την οδήγησε να υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις. Οι ιατροί που την φροντίζουν, δεν της επέτρεψαν να επιστρέψει στο Μονακό και την οικογένειά της.

Η πριγκίπισσα Charlene είχε επισκεφθεί τη Νότια Αφρική για να συμμετάσχει σε μία αποστολή διατήρησης της άγριας πανίδας της περιοχής που είχε αναλάβει ο φιλανθρωπικός οργανισμός της. Δυστυχώς, όμως αυτή της η επίσκεψη δεν είχε καθόλου ευχάριστη κατάληξη για την υγεία της καθώς την κράτησε μακριά από τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά της, μην μπορώντας να γιορτάσει τη 10η επέτειο γάμου τους.

jenny.gr

Η ίδια μίλησε στον σταθμό Channel24 και είπε χαρακτηριστικά:

"Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή. Μου λείπει πολύ ο άντρας μου και τα παιδιά μου. Αυτό που ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εμένα ήταν όταν με συμβούλεψε η ιατρική μου ομάδα να μην επιστρέψω στο σπίτι για τη 10η επέτειο γάμου μου. Ο Αλβέρτος είναι ο βράχος μου και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη του και την υποστήριξή του δεν θα μπορούσα να ξεπεράσω αυτή την επώδυνη στιγμή".

Φωτογραφίες: Getty Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.