CELEBRITIES

Η Andie McDowell υπερασπίζεται τα γκρίζα της μαλλιά: «Μου αρέσω! Αυτό συμβαίνει στην ηλικία μου»


The Jennettes

10 Ιουλίου 2021

Η Andie McDowell υπερασπίζεται τα γκρίζα της μαλλιά: «Μου αρέσω! Αυτό συμβαίνει στην ηλικία μου»
Η Andie McDowell είναι ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν στο φετινό κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, συγκεντρώνοντας αμφιλεγόμενα σχόλια για τα γκρίζα μαλλιά της. 

Το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών συζητήθηκε πολύ φέτος, αφού ήταν και η πρώτη φορά μετά την πανδημία που πραγματοποιήθηκε με την φυσική παρουσία κόσμου.

Οι εμφανίσεις ήταν όλες εξαιρετικές και πολλές κατάφεραν να «κλέψουν» την παράσταση, όμως μία συζητήθηκε παραπάνω και συγκέντρωσε αμφιλεγόμενα σχόλια.

Η Andie McDowell είναι ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν στο φετινό κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, συγκεντρώνοντας αμφιλεγόμενα σχόλια για τα γκρίζα μαλλιά της. 

Η 63χρονη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, ωστόσο, δηλώνει άνετη με την εμφάνισή της (και καλά κάνει!), προσθέτοντας πως αγαπά το φυσικό γκρι χρώμα των μαλλιών της.

«Νιώθω άνετα. Μου αρέσω. Αυτό συμβαίνει στην ηλικία μου», δήλωσε. 

jenny.gr

Η ηθοποιός ανέφερε ότι έμαθε επίσης στις κόρες της, την 26χρονη Margaret και την 31χρονη Rainey Qualley, να αγαπούν τον εαυτό τους, όπως είναι. «Μου υπενθυμίζουν πολύ συχνά να μην μιλάω υποτιμητικά για τον εαυτό μου», λέει. «Είναι καλύτερες από μένα, κατά πολλές έννοιες, επειδή τις δίδαξα καλά. Και με άκουσαν», προσθέτει. 

Η MacDowell δεν πρωταγωνιστεί σε καμία από τις ταινίες που εμφανίζονται στις Κάννες φέτος. Αντιθέτως, είναι στο Φεστιβάλ ως μέρος της 35χρονης συνεργασίας της με τη L'Oréal ως μια από τις πρέσβειρες του brand. 

Μέχρι στιγμής, έχει παρακολουθήσει την νυχτερινή πρεμιέρα της ταινίας του Adam Driver και της Marian Cotillard, Annette, φορώντας ένα κεντητό φόρεμα Prada με τα σγουρά μαλλιά της να πέφτουν χαλαρά στους ώμους της και την πρεμιέρα του γαλλικού δράματος Everything Went Fine, στο οποίο φορούσε μια λευκή τουαλέτα Versace Atelier, με τα μαλλιά της σε χαμηλή αλογοουρά.

jenny.gr

Το θέμα του Hollywood με την ηλικία, ειδικά της γυναίκας, έχει συζητηθεί πολύ όσο περνάνε τα χρόνια. Μέχρι πότε όμως θα θεωρείται ταμπού μια γυναίκα να αφήνει τα μαλλιά της γκρίζα; Και πόσο διαφορετικό είναι από όταν ένας διάσημος άνδρας θα αφήσει τα μαλλιά του γκρίζα και αντιθέτως θα αναφερθεί ότι «τον κολακεύουν»;

Αυτά τα ερωτήματα που απλά κάνουν πιο εμφανή τα φυλετικά στερεότυπα που υπάρχουν ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες, είναι δύσκολο να απαντηθούν ή να σταματήσουν να υπάρχουν, αν η κοινωνία δεν κάνει μια μεταστροφή στις αντιλήψεις της.

Πηγή φωτογραφιών: Splash News

Δείτε ακόμη: Γυναίκες με καρκίνο του μαστού «μεταμορφώνονται» σε θεές με στόχο την αυτο-αγάπη

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.