CELEBRITIES

Bella Hadid: Η σημασία πίσω από τo φόρεμα με τους χρυσούς trompe-l’œil πνευμόνες


The Jennettes

12 Ιουλίου 2021

Bella Hadid
Η Bella Hadid έκανε μία από τις πιο εκπληκτικές high-fashion εμφανίσεις του 74ου ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η Bella Hadid έκανε μία από τις πιο εκπληκτικές high-fashion εμφανίσεις του 74ου ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Το μοντέλο φόρεσε ένα πρωτοποριακό φόρεμα από τη συλλογή Schiaparelli Haute Couture Fall-Winter 2021/22, σχεδιασμένο από τον Daniel Roseberry, στην πρεμιέρα του «Tre Piani» (Three Floors). Το στενό μαύρο μάλλινο φόρεμα είχε ένα ντεκολτέ που έφτανε κάτω από το στήθος της Hadid, το οποίο ήταν καλυμμένο με ένα χρυσό κολιέ στο σχήμα της τραχείας και των βρόγχων, στολισμένο με στρας. 

Η Hadid ολοκλήρωσε το look με ένα δραματικό μακιγιάζ και τα μαλλιά της μαζεμένα ψηλά με κότσο. Εξισορρόπησε την εμφάνιση με μεγάλα σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με ρουμπίνια. 

Το look αυτό έρχεται μετά από μία σειρά υπέροχων εμφανίσεων την περασμένη εβδομάδα στο φεστιβάλ ταινιών. Την πρώτη νύχτα των Καννών φόρεσε ένα λευκό vintage Jean Paul Gaultier φόρεμα με μία μαύρη διάφανη ουρά, ενώ λίγο αργότερα φόρεσε ένα λευκό και μαύρο μίνι φόρεμα Lanvin για το δείπνο της Chopard.

jenny.gr

Πέρα από τα βλέμματα που συγκέντρωσαν οι εμφανίσεις της, το ίδιο συνέβη και με την προσωπική της ζωή. Το μοντέλο δημιούργησε επίσης φήμες για ένα νέο ρομάντζο, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Marc Kalman. «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Υγιής, να εργάζομαι και να με αγαπούν», σημείωσε κάτω από την ανάρτηση.
 

Πηγή φωτογραφιών getty

Δείτε ακόμη: Η απίστευτη αμοιβή της Bella Hadid για να περπατήσει στην Australian Fashion Week

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.