CELEBRITIES

Ashley Graham: Ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με μια εντυπωσιακή φωτογραφία


The Jennettes

14 Ιουλίου 2021

Ashley Graham: Ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με μια εντυπωσιακή φωτογραφία
Η Ashley Graham είναι έτοιμη για δεύτερο γύρο, ενάμιση χρόνο αφού γέννησε το πρώτο της παιδί!

Η Ashley Graham είναι έτοιμη για δεύτερο γύρο εγκυμοσύνης, ενάμιση χρόνο αφού γέννησε το πρώτο της παιδί!

Το supermodel και πρότυπο των γυναικών παγκοσμίως, περιμένει το δεύτερο μωρό της με τον σύζυγό της, Justin Ervin και μοιράστηκε στο Instagram τα συναρπαστικά νέα, με μια εντυπωσιακή φωτογραφία.

Οι δύο τους καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, τον Isaac Menelik Giovanni Ervin, πέρυσι στις 18 Ιανουαρίου 2020. Η Graham και ο Ervin συναντήθηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν το 2010.

«Ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος μικρές εκπλήξεις, μεγάλες θλίψεις, γνωστές αρχές και νέες ιστορίες. Μόλις αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το επόμενο κεφάλαιο για εμάς», έγραψε στην ανάρτηση της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό WSJ το Φεβρουάριο, η Graham μίλησε για την πιθανότητα να αποκτήσει κι άλλο παιδί. «Θα έμενα έγκυος χθες αν μπορούσα», είπε. «Το προσπαθούμε αυτήν τη στιγμή».

Για την Ημέρα του Πατέρα, η Graham μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες του γιου της Issac και του πατέρα του. 

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα @mrjustinervin. Ο Issac είναι τόσο τυχερός που έχει τόσο υποστηρικτικό, στοργικό, συμπονετικό και απίστευτο μπαμπά σαν κι εσένα. Το να σε βλέπω να γίνεσαι πατέρας είναι το μεγαλύτερο δώρο», έγραψε τρυφερά το μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Οι πιο stylish εμφανίσεις της Ashley Graham

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.