CELEBRITIES

Meadow Walker: Aυτός είναι ο σύντροφος της 22χρονης κόρης του Paul Walker


The Jennettes

14 Ιουλίου 2021

Meadow Walker: Aυτός είναι ο σύντροφος της 22χρονης κόρης του Paul Walker
Aυτός είναι ο σύντροφος της Meadow Walker

H Meadow Walker, η 22χρονη κόρη του Paul Walker, είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Η 22χρονη κόρη του αείμνηστου Paul Walker αποκάλυψε την σχέση της με τον ηθοποιό Louis Thornton-Allan στο Instagram μέσα από ένα τρυφερό Instagram Story.

jenny.gr

Σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στο μέσο ο Thornton-Allan, εκείνος και η Meadow κοιτάζουν ο ένας τον άλλον τρυφερά και χαμογελούν, ενώ εκείνος έχει περάσει το χέρι του γύρω από το μοντέλο.

«Καλύτερος φίλος», έγραψε στην ανάρτηση, στην οποία η όμορφη Meadow σχολίασε, «Αγάπη μου». Οι δυό τους δείχνουν ταιριαστοί και πολύ ερωτευμένοι. 

 

Νωρίτερα η Meadow, η οποία έκανε πρόσφατα ντεμπούτο στο modeling, εμφανίστηκε πρόσφατα για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Fast franchise, F9, περπατώντας στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο φόρεμα  Yves Saint Laurent με κομψά ανοίγματα στο πλάι. (Ο Paul πρωταγωνίστησε στις ταινίες Fast & Furious μέχρι το θάνατό του το Νοέμβριο του 2013.)

 

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.