ΣΤΙΛ

Η Kate Moss στη νέα της φωτογράφηση απενοχοποιεί τα άνετα γυναικεία εσώρουχα


The Jennettes

14 Ιουλίου 2021

Η Kate Moss στη νέα της φωτογράφηση απενοχοποιεί τα άνετα γυναικεία εσώρουχα

Αμέτρητα πράγματα έχουν επιστρέψει από την δεκαετία του 2000, και αυτό περιλαμβάνει τα ταλέντα των supermodels που καθόρισαν τη δεκαετία του '90 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Σε μια συνεργασία που συνδυάζει τη νοσταλγία για τα runways μιας περασμένης εποχής με τη σύγχρονη απαίτησή μας για την άνεση του athleisure, η Kim Kardashian επιστράτευσε τη θρυλική Kate Moss ως το πρόσωπο καμπάνιας του brands της, Skims.

"Γνώρισα για πρώτη φορά την Kate το 2014 μέσω του Ricardo Tisci, και εντυπωσιάστηκα αμέσως από το αναιδές χιούμορ της, την αυθεντική και κλασική ομορφιά της - είμαστε φίλες από τότε!" έγραψε στο Twitter για να ανακοινώσει τη συνεργασία. Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αμφιλεγόμενου ταξιδιού της Kardashian στο Βατικανό,οι δυο τους ήταν μαζί, ενώ μαζί τους ήταν και η Lila Moss.

"Είναι το fashion icon, ορίζοντας μια ολόκληρη γενιά στιλ και είναι τιμή μου να είναι το νέο πρόσωπο του @SKIMS αυτό το καλοκαίρι!", συνέχισε η Kardashian.

Η Kate δείχνει εντυπωσιακή και αισθησιακή φορώντας τα μίνιμαλ και άνετα εσώρουχα του brand και ποζάροντας για τον φακό της Donna Trope. Η θηλυκή της εμφάνιση έρχεται να απενοχοποιήσει τα άνετα, βαμβακερά, γυναικεία εσώρουχα. Προηγουμένως, άλλα διάσημα πρόσωπα φωτογραφήθηκαν για τα Skims, μεταξύ των οποίων η σταρ του TikTok, ο Addison Rae, η Paris Hilton και, φυσικά, οι αδελφές του Kim Kendall, Kylie, Kourtney και Khloé.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας Instagram/@skims

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.