CELEBRITIES

Leonie Hanne: Η διάσημη Influencer στις Κάννες με Celia Kritharioti


The Jennettes

14 Ιουλίου 2021

Leonie Hanne: Η διάσημη Influencer στις Κάννες με Celia Kritharioti

Tο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών επέστρεψε πιο λαμπερό από ποτέ, μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω κορωνοϊού. Eκεί βρέθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood τόσο από τον χώρο του κινηματογράφου όσο και από εκείνο της μόδας. Μοντέλα και Influencers βρέθηκαν εκεί και έφεραν ακόμα περισσότερo glam στο κόκκινο χαλί.

Εκεί ήταν και η Γερμανίδα fashionista Leonnie Hanne, η οποία επέλεξε δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η σχεδιάστρια ντύνει μια διασημότητα για ένα κορυφαίο red carpet event και μας κάνει υπερήφανους.

Η Leonie, γνωστή για την αγάπη της στο έντονο χρώμα επέλεξε, ένα ροζ halter neck, μάξι φόρεμα με φτερά και κεντημένα κρύσταλλα γύρω από τον λαιμό. Για την δεύτερη εμφάνισή της, ένα από τα signature στιλ της Celias Kritharioti, ένα naked dress με αμέτρητες λαμπερές πέτρες στην επιφάνεια του.

Εκτός από την Leonie Hanne και η Emma Weymouth φόρεσε gown της Ελληνίδας fashion designer: Ένα παραμυθένιο κατακόκκινο gown με έναν ώμο και cut out.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.