CELEBRITIES

Η κόρη του Jude Law με ξυρισμένο κεφάλι και εκπληκτικό φόρεμα επιβεβαιώνει ότι είναι το νέο It girl


Εύα Κονδύλη

14 Ιουλίου 2021

Η κόρη του Jude Law με ξυρισμένο κεφάλι και εκπληκτικό φόρεμα επιβεβαιώνει ότι είναι το νέο It girl
Η κόρη του διάσημου ηθοποιού Jude Law, Iris, αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει τον δικό της δρόμο στον χώρο της showbiz και σχεδόν «έριξε» το διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα όταν εμφανίστηκε με νέο ξυρισμένο κούρεμα και πλατινέ χρώμα. Τώρα, ήρθε η στιγμή να κάνει το ντεμπούτο της!

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού Jude Law, Iris, αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει τον δικό της δρόμο στον χώρο της showbiz και σχεδόν «έριξε» το διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα όταν αποκάλυψε το νέο ξυρισμένο της κούρεμα και πλατινέ χρώμα. Τώρα, ήρθε η στιγμή να κάνει το ντεμπούτο της!

Απέχει πολύ από τη συνηθισμένη μελαχρινή της εμφάνιση, όμως ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο κόκκινο χαλί των Καννών, όπου παρευρέθηκε με την τολμηρή αλλαγή της να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του The French Dispatch με πρωταγωνιστές τους Timothée Chalamet και Tilda Swinton.

jenny.gr
@SplashNews

Η Law παρουσιάστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα Christian Dior φόρεμα εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα και κοσμήματα Bulgari. Το προηγούμενο απόγευμα παρευρέθηκε στο δείπνο της Dior, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με φούντες από το γαλλικό οίκο μόδας.

H 20χρονη ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά Pistol, βασισμένη στην αυτοβιογραφία του κιθαρίστα του συγκροτήματος Sex Pistol, Steve Jones, Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol. 

Το δράμα των έξι επεισοδίων θα ακολουθήσει έναν παράξενο κιθαρίστα, την άνοδο της punk μουσικής και την επακόλουθη κοινωνική επανάστασή του. Η Law θα παίξει το punk icon Soo Catwoman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Μιλώντας στη Βρετανική Vogue για να αποκαλύψει τη νέα της εμφάνιση, η κόρη του Jude Law και της Sadie Frost περιγράφει την εμπειρία του ξυρίσματος του κεφαλιού της ως «απελευθερωτική».

«Ήθελα να κάνω κάτι απελευθερωτικό. Την ημέρα που ξύρισα το κεφάλι μου, άλλαξα τη ζωή μου. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν», είπε. «Κοίταξα στον καθρέφτη και σκέφτηκα ότι θα ήμουν στεναχωρημένη, αλλά δεν ήμουν. Ένιωσα τόσο θετικά».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που έχουν μιλήσει με θάρρος για την σεξουαλική κακοποίησή τους

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.