CELEBRITIES

Η Sarah Ferguson αποκάλυψε την υπόσχεση που είχε δώσει στη Diana και το πώς θα ένιωθε σήμερα για τους γιους της


The Jennettes

16 Ιουλίου 2021

Η Sarah Ferguson αποκάλυψε την υπόσχεση που είχε δώσει στη Diana και το πώς θα ένιωθε σήμερα για τους γιους της

Η Δούκισσα της Υόρκης, Sarah Ferguson παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό People και μίλησε για την πριγκίπισσα Diana με την οποία μεγάλωσαν μαζί. Η Fergie μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποια θα ήταν τα συναισθήματα, οι σκέψεις και τα λόγια της Diana για τις ζωές και τον δρόμο που έχουν ακολουθήσει τα παιδιά της ενώ εξομολογήθηκε και την υπόχεση που είχε δώσει η μία στην άλλη. 

Όπως δήλωσε η Ferguson, η Diana θα ήταν περήφανη για τους γιους της, αλλά και για τις γυναίκες τους. «Αν ήταν τώρα μαζί μου ξέρω τι θα έλεγε. Θα έλεγε ότι είναι πολύ περήφανη για τους γιους της και τις γυναίκες που έχουν επιλέξει. Και θα ήταν σαν εμένα, τρελαμένη με τα εγγόνια της». Όπως πρόσθεσε: «Η Diana λάτρευε τις κόρες μου (σ.σ. τις Πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη). Λάτρευε τα αγόρια της. Αυτός θα ήταν ο παράδεισός της. Ο παράδεισός της».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Η Sarah Ferguson και η Diana γνωρίστηκαν στην εφηβεία. «Ήμασταν κολλητές από τότε που εκείνη ήταν 14 ετών κι εγώ 15», όπως ανέφερε. Σχετικά με τις φήμες που τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί λίγο πριν τον θάνατο της Diana, το 1997, η Δούκισσα είπε: «Είχαμε υποσχεθεί η μία στην άλλη ότι θα είμαστε πάντα μαζί. Δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσά μας γκρίζο σύννεφο. Βέβαια, όλοι το ήθελαν αυτό, γιατί ήμασταν ενωμένες όταν ήμαστε μαζί. Ο κόσμος θέλει να σπάσει κάτι που είναι τόσο δυνατό».

Δείτε ακόμη: Meghan Markle και Prince Harry στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.