CELEBRITIES

Kate Hudson: Ανέβηκε τα 999 σκαλοπάτια στο Παλαμήδι και διαφημίζει την Ελλάδα με τις φωτογραφίες της


20 Ιουλίου 2021

Kate Hudson: Ανέβηκε τα 999 σκαλοπάτια στο Παλαμήδι και διαφημίζει την Ελλάδα με τις φωτογραφίες της

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Kate Hudson. Μετά την πρόσφατη ανάρτησή της δίπλα στον σύζυγό της, Danny Fujikawa, και τον μεγάλο της γιο, Ryder, με φόντο το ελληνικό τοπίο, η Hudson δεν δίστασε να ανέβει τα 999 ξακουστά σκαλιά στο Παλαμήδι

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η διάσημη ηθοποιός. Η star του Hollywood προτίμησε για άλλη μια χρονιά τη χώρα μας για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Και μπορεί η αγάπη της Hudson και ολόκληρης της οικογένειάς της για τη Σκιάθο να είναι γνωστή εδώ και χρόνια, καθώς η μητέρα της και ο πατριός της διατηρούν σπίτι εκεί, όμως η Hudson επισκέφθηκε και το Ναύπλιο.

Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα πριν από περίπου δύο εβδομάδες, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την ταινία του Netflix, Knives Out 2 όπου θα πρωταγωνιστήσει η Kate Hudson και είναι μάλιστα το πρώτο της ταξίδι μετά την πανδημία. Ετσι, μετά την πρόσφατη ανάρτησή της δίπλα στον σύζυγό της, και τον μεγάλο της γιο με φόντο το ελληνικό τοπίο, η star δεν δίστασε να ανέβει τα 999 ξακουστά σκαλιά στο Παλαμήδι και να απολαύσει τη μαγεία του Ναυπλίου, που παραμένει ένα από τα πιο γραφικά και ρομαντικά μέρη στην Ελλάδα. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.