CELEBRITIES

Η απρόσμενη συνήθεια της Helen Mirren στην καραντίνα


The Jennettes

21 Ιουλίου 2021

Η απρόσμενη συνήθεια της Helen Mirren στην καραντίνα
Το μόναδικό πράγμα που δεν σταμάτησε να κάνει η Helen Mirren στην καραντίνα

Η Helen Mirren είναι μία από τις stars που θαυμάζουμε. Ένας από τους λόγους είναι η πάντα κομψή και λαμπερή εικόνα της.

Η 75χρονη μίλησε στο People για το πώς η εικόνα της επηρεάζει την ψυχολογία της, ενώ όπως αποκάλυψε, ακόμα και κατά την διάρκεια της καραντίνας, ασχολούταν καθημερινά τουλάχιστον μία ώρα με το μακιγιάζ της.

«Κάθε μέρα έκανα το μακιγιάζ μου, και όχι για τα μάτια του Τaylor, αλλά για εμένα. Εκείνος δεν το προσέχει ποτέ. Κάποιες φορές μου λέει κάπως προβληματισμένος: Α είσαι πολύ ωραία σήμερα. Και αυτόματα συνδέεις το σχόλιο του με το γεγονός ότι για άλλη μία φορά ξόδεψα μία ώρα για να επιμεληθώ το μακιγιάζ μου», είπε για τον σύζυγό της και σκηνοθέτη,Taylor Hackford.




Mιλώντας για την καραντίνα, στην οποία χρειάστηκε να παραμείνουμε όλοι είπε ότι δεν επέτρεψε να την επηρεάσει: «Ένιωθα ότι ζούσα κανονικά την ζωή μου, οπότε ήταν μια θετική εμπειρία για εμένα». H Helen Mirren βρέθηκε στο red carpet του 74ου Φεστιβάλ των Κάννων και με αφορμή την εμφάνισή της με εντυπωσιακή δημιουργία Dolce & Gabbana σε κίτρινο χρώμα, αναφέρθηκε στην αγάπη της για την μόδα.

«Πρέπει να πω πως το αγαπώ. Μου αρέσει που μου δίνεται η ευκαιρία να φορέσω απίστευτα όμορφα ρούχα. Εκτιμώ την τέχνη της ραπτικής. Είμαι κορίτσι, είναι λογικό να αγαπώ το να ντύνομαι όμορφα. Και έπειτα, είμαι χαρούμενη που τα επιστρέφω όλα στο τέλος της νύχτας και επιστρέφω στα bohemian ρούχα μου», δήλωσε.





Δείτε ακόμη:Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.