CELEBRITIES

Mena Suvari: Η σταρ του American Beauty αποκαλύπτει την «άβολη και ασυνήθιστη» εμπειρία της με τον Kevin Spacey


The Jennettes

22 Ιουλίου 2021

Mena Suvari: Η σταρ του American Beauty αποκαλύπτει την «άβολη και ασυνήθιστη» εμπειρία της με τον Kevin Spacey

Πίσω στο 1999, στα γυρίσματα του American Beauty, η Mena Suvari είχε μία «ασυνήθιστη εμπειρία» με τον Kevin Spacey. Οι δυο τους έπρεπε να προετοιμάσουν μία αρκετά ερωτική σκηνή, και τα πράγματα δεν ήταν τόσο ανώδυνα. 

Η 42χρονη σήμερα ηθοποιός, αποκάλυψε πως τον εμπιστεύθηκε απόλυτα – ήταν μεγάλος και έμπειρος. Κι όμως, κάποια στιγμή την έκανε να αισθανθεί άβολα.

Μία μέρα, την έβαλε σε ένα απομονωμένο δωμάτιο. Της είπε να ξαπλώσουν στο κρεβάτι, κολλητά ο ένας στον άλλο. «Κατά κάποιον τρόπο, με κρατούσε απαλά. Ήταν τόσο ήρεμο και ταυτόχρονα παράξενο και ασυνήθιστο», περιέγραψε στο People. 

«Η καρδιά μου είναι στο πλευρό όλων εκείνων που υπόκεινται κακοποίηση», είπε.

Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο The Great Peace: A Memoir, αναφέρεται αναλυτικά για τις δικές της εμπειρίες και την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη ως παιδί. «Ζούσα διπλή ζωή», τονίζει χαρακτηριστικά, για τα πρώτα της βήματα στο χώρο, όταν το American Beauty την έκανε σταρ.

H Mena Suvari έβρισκε καταφύγιο μόνο στη δουλειά της. Μετά το ρόλο της στο American Pie (1999), υποδύθηκε την Angela, την έφηβη μαζορέτα που έγινε το αντικείμενο του πόθου ενός μεσήλικα. Κέρδισε, έτσι, την υποψηφιότητα για BAFTA Β’ Γυναικείου Ρόλου. 

Μιλώντας ανοιχτά για όσα βίωσε όταν ήταν μικρή, μπόρεσε επιτέλους να απελευθερωθεί. «Αυτή είναι η αλήθεια μου. Αυτή είναι η φωνή  μου», τονίζει. «Είχα κουραστεί τόσο να το παλεύω και να κρύβομαι μια ζωή. Ελπίζω να βοηθήσω και άλλους να δουν την αξία τους. Αν μπορώ να απαλύνω τον πόνο κάποιου άλλου, τότε θέλω να το κάνω, γιατί εγώ δεν είχα έναν τέτοιον άνθρωπο πλάι μου».

 

Δείτε ακόμη: 10 Celebrities που συμμετείχαν στο κίνημα #Metoo

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.