CELEBRITIES

#LiveLoveLift: O Μarc Jacobs έκανε lifting και το γιορτάζει


The Jennettes

22 Ιουλίου 2021

#LiveLoveLift: O Μarc Jacobs έκανε lifting και το γιορτάζει
O Μarc Jacobs έκανε lifting και το γιορτάζει

Ο Marc Jacobs δεν κρύβει το facelift του.

Ο 58χρονος σχεδιαστής μόδας μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές και εκκεντρικές εμφανίσεις τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στις δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου συχνά προκαλεί.

Αυτή την φορά δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του κεφαλιού του τυλιγμένο με γάζες και φορώντας μάσκα προστασίας. Στην εικόνα τον βλέπουμε στο ιατρείο του Dr. Andrew Jacono, τον οποίο εμπιστεύτηκε για την χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπό του. Φοράει πιτζάμα με print σκακιέρα και το μόνο που βλέπουμε μέσα από τις γάζες είναι τα μάτια του.

Μετά από δύο ώρες, ο Jacobs είχε περισσότερα από 21.111 likes σην φωτογραφία και περισσότερα από 464 σχόλια, με άλλους να τον επιδoκιμάζουν και άλλους να κατακρίνουν την επιλογή του.

Ένας θαυμαστής σχολίασε: «Είναι ένας υπέροχος γιατρός, εξαιρετική επιλογή! Ανυπομονώ να δω το πανέμορφο πρόσωπό σου». Ένας άλλος έγραψε «Τουλάχιστον είσαι ειλικρινής και σε επαινώ γι' αυτό».

Ο διάσημος σχεδιαστής δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια δήλωση ή εμφάνιση μετά το face lift. Με την κίνηση του να μοιραστεί την φωτογραφία αμέσως μετά το χειρουργείο θέλησε να δείξει πόσο ακομπλεξάριστος είναι γύρω από την εικόνα και τις επιλογές του και να υπενθυμίσει στους θαυμαστές του ότι μπορούν να κάνουν αυτό που τους ευχαριστεί. Ο Marc Jacobs και ο σύζυγός του, ο Charly Defrancesco, 37 ετών, πρώην μοντέλο και κατασκευαστής κεριών, παντρεύτηκαν το 2019 στη Νέα Υόρκη.

Ο Dr Andrew Jacono είναι ένας κορυφαίος πλαστικός χειρουργός στη Νέα Υόρκη και το Long Island και ειδικεύεται στην πλαστική χειρουργική προσώπου. Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, η βάση των πελατών του αποτελείται από socialites, τηλεοπτικές προσωπικότητες, συντάκτες, μοντέλα, ηθοποιούς, και «καθημερινούς άνδρες και γυναίκες που ενδιαφέρονται να αναζωογονήσουν την εμφάνισή τους».

Δείτε ακόμη: Marc Jacobs Fall 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.