ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Marc Jacobs: Παρουσίασε την ανατρεπτική fall συλλογή του στη Νέα Υόρκη


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιουνίου 2021

Marc Jacobs: Παρουσίασε την ανατρεπτική fall συλλογή του στη Νέα Υόρκη
O Marc Jacobs παρουσίασε την ανατρεπτική fall συλλογή του στη Νέα Υόρκη

Ο Marc Jacobs επέστρεψε με την συλλογή του για το φθινόπωρο 2021 με το show να πραγματοποιείται στην δημόσια βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης.

Την ίδια ώρα το show προβαλλόταν ζωντανά στην πρόσοψη του Bergdorf Goodman.
«Ως γεννημένος και μεγαλωμένος στη Nέα Υόρκη, το Bergdorf Goodman ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι για μένα φάρος φιλοδοξίας, εξυπηρέτησης και ποιότητας. Από τις πρώτες μου αναμνήσεις ως παιδί από τις ευφυείς, φανταστικές και τολμηρες βιτρίνες του, μέχρι την σταθερή προσήλωσή του στις συλλογές Marc Jacobs (οι οποίες ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1990,), έχω συνδέσει εδώ και πολύ καιρό το όνομα Bergdorf Goodman με την απόλυτη εμπειρία λιανικής », έγραψε ο σχεδιαστής στο Instagram.

Όσον αφορά τη συλλογή ήταν ένα παιχνίδι με το ασπρόμαυρο που σε πoλλές περιπτώσεις παρέπεμε σε μοντέρνα graphic prints. Ωστόσο δεν έλειπε και το έντονο χρώμα σε total looks. Πορτοκαλί, πράσινο, ροζ.

Τα πανωφόρια και τα παπούτσια χαρακητηρίζονταν από ακραίους όγκους, με κουκούλες και balaclavas ως απομεινάρια της μάσκας. Τα φαρδιά παντελόνια συμπληρώνονταν από μπότες με πλατφόρμα. Σε κάποια από τα looks είδαμε εξίσου μεγάλες παγιέτες να λαμπυρίζουν πολύχρωμες και χάριζαν ενδιαφέρον και glam.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.