CELEBRITIES

Η Μαρία Ολυμπία και ο σύντροφος της βρίσκονται στην Αθήνα και το Instagram της γέμισε εικόνες από Ελλάδα


The Jennettes

22 Ιουλίου 2021

Η Μαρία Ολυμπία και ο σύντροφος της βρίσκονται στην Αθήνα και το Instagram της γέμισε εικόνες από Ελλάδα
Η Μαρία Ολυμπία και ο σύντροφος της βρίσκονται στην Αθήνα

Η οικογένεια του Παύλου Γλίξμπουργκ βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές. Ανάμεσα τους η νεαρή Μαρία Ολυμπία, η οποία συνοδεύεται από τον σύντροφο της και Βρετανό αριστοκράτη Peregrine Pearson.

Η σχέση του ζευγαριού είναι ήδη γνωστή από το περασμένο καλοκαίρι και τις κοινές, οικογενειακές διακοπές τους στην Ελλάδα. Έτσι και φέτος το ζευγάρι επισκέφτηκε την Ελλάδα παρέα με τα 4 αδέρφια της και τους γονείς της.
Ο Peregrine Pearson είναι γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, του οποίου η οικογένεια έχει περιουσία 224 εκατομμυρίων λιρών. Ο πατέρας του, επίσης, κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Pearson, καθώς και το κτήμα West Sussex 16.500 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το polo club του Cowdray Park.

Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει ήδη γεμίσει εικόνες από Αθήνα. Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες τους βλέπουμε μαζί. Εκείνη φορά ένα μίνι πουά φόρεμα και μίνιμαλ σανδάλια για την βόλτα τους στην Πλάκα, ενώ εκείνος εμφανίζεται με ένα γαλάζιο πουκάμισο και βερμούδα.

Οι royal fans τους αποθέωσαν στα σχόλια και τους χάρισαν χιλιάδες likes.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.