CELEBRITIES

#Bennifer: H ζωντανή απόδειξη ότι μερικές σχέσεις αξίζουν τις δεύτερες ευκαιρίες


The Jennettes

23 Ιουλίου 2021

#Bennifer: H ζωντανή απόδειξη ότι μερικές σχέσεις αξίζουν τις δεύτερες ευκαιρίες
Ben Affleck και J.Lo είναι η ζωντανή απόδειξη ότι μερικές σχέσεις αξίζουν τις δεύτερες ευκαιρίες

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι και πάλι μαζί από τον Απρίλιο του 2021, μετά από 17 χρόνια και φαίνεται ότι διανύουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο.

Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει πηγή που μίλησε στο People και αποκάλυψε ότι αισθάνονται τυχεροί που τους δόθηκε μια «δεύτερη ευκαιρία».

Η πηγή σημείωσε επίσης ότι η 51χρονη τραγουδίστρια και ο 48χρονος star του Justice League είναι «η αγάπη της ζωής ο ενός του άλλου».

Η πηγή είπε ότι η J.Lo «βρήκε επιτέλους κάποιον που την αγαπά πραγματικά για αυτό που είναι» και ότι «ο Ben θέλει να προστατεύσει αυτό που έχουν.

Εν τω μεταξύ, άτομο από το περιβάλλον της pop ντίβας είπε, «Θέλουν να κάνουν ό, τι μπορούν για να δουλέψει η σχέση τους», και, «Παρόλο που o χωρισμός τους πριν από πολλά χρόνια ήταν καταστροφικός για την Jennifer, δεν είχε ποτέ να πει κάτι κακό για τον Ben».

Όσον αφορά τα δίδυμα της Lopez, Max και Emme, 13 ετών - των οποίων ο μπαμπάς είναι ο latin τραγουδιστής Marc Anthony - γνωρίζουν των πρώην Batman.
«Σιγά σιγά τον γνωρίζουν», είπε η πηγή, προσθέτοντας «όλα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά».

H J.Lo πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της single Cambia el paso, το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Λίγο πριν κλείσει τα 52 της χρόνια, η πάντα λαμπερή Λατίνα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και αυτό φαίνεται!

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.