CELEBRITIES

Hilary Duff: To ατύχημα στα μαλλιά της που τα έκανε πράσινα


The Jennettes

24 Ιουλίου 2021

Hilary Duff: To ατύχημα στα μαλλιά της που τα έκανε πράσινα
To ατύχημα στα μαλλιά της Hilary Duff που έχει τύχει σε όλες μας

H Hilary Duff λίγο πριν γεννήσει την κόρη της, είχε τολμήσει να κάνει τα μαλλιά της μπλε και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μας ξάφνιασε αλλά της ταίριαζε πολύ. Η ίδια μάλιστα, είχε δηλώσει ότι οι συνθήκες της πανδημίας και το lockdown, την έκαναν να θέλει να κάνει μία extreme αλλαγή στα μαλλιά της και ότι το σκεφτόταν καιρό πριν τελικά το τολμήσει.

Μετά την γέννηση της κόρης της όμως, η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει στο signature χρώμα της που δεν είναι άλλο από το ξανθό που την έχουμε αγαπήσει. Κι αν σας λέγαμε ότι η αγαπημένη σταρ έβαψε τα μαλλιά της πράσινα;

Κι όμως η Duff δεν αποφάσισε να πειραματιστεί ξανά με το χρώμα, αλλά έβαψε τα μαλλιά της πράσινα κατά λάθος, κάτι που έχει συμβεί σε πολλές ξανθές, που βάφουν τα μαλλιά τους στο σπίτι.

Hilary Duff IG Story

Σύμφωνα με το Bustle, η Duff δημοσίευσε μια σειρά από Instagram Stories που περιγράφει το ατύχημα της. Νόμιζε οτι χρησιμοποιούσε purple conditioner, αλλά αντ 'αυτού,έβαλε μια μάσκα που κατάφερε να μετατρέψει το ξανθό σε πράσινο.

«Λοιπόν, μόλις έκανα μπάνιο», είπε. «Και έβαλα ένα conditioner, στα μαλλιά μου που πίστευα ότι έβγαζε την κιτρινίλα. Αποδεικνύεται, ότι είχε απομείνει από όταν τα μαλλιά μου ήταν πράσινα. Και τώρα έχω κάνει τα μαλλιά μου πράσινα. Και πάλι. Από ατύχημα».

Ωστόσο, δεν φαινόταν τόσο αναστατωμένη. Συνέχισε λέγοντας ότι τα μαλλιά της δεν ήταν ακριβώς στην καλύτερη κατάσταση, δεδομένου ότι ξοδεύει χρόνο στην πισίνα.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.