REAL LIFE WHO

«Έμαθα να δαμάζω το φόβο μου»: Η Rebecca Minkoff μιλά για τις δυσκολίες που έρχονται μαζί με την επιτυχία


The Jennettes

26 Ιουλίου 2021

«Έμαθα να δαμάζω το φόβο μου»: Η Rebecca Minkoff μιλά για τις δυσκολίες που έρχονται μαζί με την επιτυχία
Η Rebecca Minkoff έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο χώρο της μόδας ως μία από τις κορυφαίες σχεδιάστριες. Είναι διευθύντρια της Female Founder Collective, μίας πρωτοβουλίας που στηρίζει γυναικείες επιχειρήσεις, έχει τρία παιδιά και πάντα δείχνει τέλεια. Δεν είναι, όμως, όλα ρόδινα.

Η Rebecca Minkoff έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο χώρο της μόδας ως μία από τις κορυφαίες σχεδιάστριες. Είναι διευθύντρια της Female Founder Collective, μίας πρωτοβουλίας που στηρίζει γυναικείες επιχειρήσεις, έχει τρία παιδιά και πάντα δείχνει τέλεια. Δίνει την εντύπωση ηρωίδας ρομαντικής κομεντί που καταφέρνει τα πάντα.

Κι όμως, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στο αμερικανικό Glamour, φοβάται διαρκώς. Πέρασε δεκαετίες για να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα και όλα της μοιάζουν εύθραυστα. Οι αποτυχίες την κρατούσαν πίσω και έτρεμε στην ιδέα πως όλα θα κατέρρεαν. Έμαθε, όπως δήλωσε, να «δαμάζει» τους δαίμονές της. «Δεν το άφηνα να με σταματήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πλέον, έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα άσχημα που της συμβαίνουν. Άλλοτε την άφηνε να την καταβάλλει, να την κρατά πίσω. Χάρη στους ανθρώπους της μπόρεσε να κάνει το μεγάλο βήμα και έμαθε να παίρνει δύναμη. «Πιστεύω πως όταν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, πρέπει να αναζητάτε ανθρώπους που έχουν γνώσεις για τον τομέα σου. Το να “κλαίγεσαι” στους φίλους που δεν έχουν ιδέα για τη δουλειά σου, δε θα βοηθήσει. Απλώς θα σου λένε τυχαίες λύσεις, προσπαθώντας να βρουν κάτι», τόνισε.

Έμαθε να βάζει όρια, επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητές της και έμαθε να προσαρμόζεται – όλα, χάρη στο πρώτο της παιδί. Όταν έγινε μητέρα, ήθελε να είναι πλάι του κι όχι να εργάζεται μέχρι τα μεσάνυχτα. «Τι θα γίνει αν δεν απαντήσω σε ένα email;», αναρωτήθηκε κάποτε. «Μαντέψτε, τίποτα! Ένας άνθρωπος θα περάσει καλά το Σαββατοκύριακο κι εγώ θα χαλαρώσω», ήταν  απάντηση που έδωσε στον εαυτό της.

Φυσικά, υπάρχουν στιγμές που δεν έχει τίποτα υπό έλεγχο – την περίοδο πριν τις εβδομάδες μόδας, για παράδειγμα. «Τότε, λέω στον εαυτό μου πως είναι προσωρινό, γκρεμίζω τα όρια και ξέρω πως όταν όλα  ησυχάσουν, θα μπορέσω να επιστρέψω σε αυτό που με έκανε να νιώθω καλά».

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Οι celebrities με τους περισσότερους followers στο Ιnstagram αυτήν τη στιγμή


 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr