CELEBRITIES

Tori Spelling: Μιλά για το bullying που βίωσε η κόρη της αλλά και πώς κατάφερε να το ξεπεράσει


The Jennettes

27 Ιουλίου 2021

Tori Spelling: Μιλά για το bullying  που βίωσε η κόρη της αλλά και πώς κατάφερε να το ξεπεράσει
Η Tori Spelling μοιράστηκε πώς η έφηβη κόρη της ανακάλυψε ξανά την εσωτερική της δύναμη μετά από τον εκφοβισμό τον οποίο βίωσε. 

Η Tori Spelling μοιράστηκε πώς η έφηβη κόρη της ανακάλυψε ξανά την εσωτερική της δύναμη μετά από τον εκφοβισμό τον οποίο βίωσε. 

Το Σάββατο, η πρωταγωνίστρια του Beverly Hills 90210 ανάρτησε στιγμιότυπα από μία φωτογράφηση που έκανε η 13χρονη κόρη της, Stella Doreen, για το brand ομορφιάς «Petite 'n Pretty» για την καμπάνια «back-to-school». Στη λεζάντα του Instagram, η περήφανη μαμά εξήγησε γιατί η στιγμή αυτή είναι τόσο σημαντική για την κόρη της, υπενθυμίζοντας πώς το παιδί της ήταν θύμα bullying στο σχολείο και τελικά κατάφερε να το ξεπεράσει. 

«Πώς η Stella βρηκε πάλι τον εαυτό της... thx @petitenpretty - Η πρώτη της φωτογράφιση ως έφηβο κορίτσι. Η Stella είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Η καρδιά της είναι χρυσή & πάντα φέρεται με ευγένεια. Είναι καινοτόμα και δημιουργική και γεμάτη φλόγα. Γι 'αυτό, ως μητέρα ήταν τόσο οδυνηρό να βλέπω τη φωτιά μιας νεαρής γυναίκας να σβήνει», έγραψε στη λεζάντα η Spelling.

Η ίδια έχει άλλα τέσσερα παιδιά με τον σύζυγό της Dean McDermott. Τον 14χρονο Liam Aaron, την Hattie Margaret, 9½ ετών, τον Finn Davey, 8½ ετών και τον 4χρονο Beau Dean. Η κόρη τους Stella έπεσε θύμα bullying στην πέμπτη τάξη του δημοτικού, από ένα αγόρι που εκφόβιζε κι άλλα κορίτσια & αγόρια του σχολείου.  

«Ξέρω ότι έχω μιλήσει για το bullying από τον συμμαθητή της και στο παρελθόν. Όμως, χειρότερό από αυτό ήταν ο εκφοβισμός που αντιμετώπισε από την διευθύντρια ης. Τα περιστατικά αυτά προκάλεσαν θέματα υγείας στη Stella. Είχε πονοκεφάλους, στομαχόπονο, κρίσεις πανικού και το άσθμα της επιδεινώθηκε. Τα συναισθήματα μπορεί να είναι αρκετά ισχυρά και να εκδηλωθούν σε σωματικές παθήσεις. Έχασε πολλά από το σχολείο λόγω αυτού. Αλλά, αυτό που έμεινε ήταν το πάθος της για το μαγείρεμα, τη ζαχαροπλαστική και τη χειροτεχνία. Θέλει να ανοίξει το δικό της αρτοποιείο μια μέρα. ... Ονειρευόταν να συμμετάσχει στο @gordongram Master Chef, όμως η διευθύντρια είπε ΟΧΙ (έπρεπε να υπογράψει εκείνη για να μπορέσει να συμμετάσχει). Γιατί; Επειδή το παιδί έχει πολλές απουσίες στο σχολείο. Μετά από όλα αυτά που πέρασε από αυτό το αγόρι, που αρνούνταν να αποβάλλουν, δεν θα άφηνε τη Stella να αφιερώσει μια μέρα στο πάθος της; Τόσο στενάχωρο», έγραψε η Spelling κάτω από την ανάρτηση, προσθέτοντας ότι ικέτεψε τη διευθύντρια να τις αφήσει να πάνε στο MasterChef.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, η διευθύντρια είπε τελικά ότι θα υπογράψει εάν η οικογένειά τους εγκαταλείψει το σχολείο της τον επόμενο χρόνο. «Τι; Τα 4 παιδιά μου ήταν όλα εκεί από το νηπιαγωγείο. Η κόρη μου θα αποφοιτούσε το επόμενο έτος! Συμφώνησα με δάκρυα στα μάτια, ώστε η Stella να μπορέσει να πάει στο MasterChef. Λοιπόν, η Stella κέρδισε!! Δεν την είδα ποτέ να έχει τόση αυτοπεποίθηση όπως εκείνη την ημέρα! Η φλόγα της επέστρεψε. Αυτό είναι το μάθημα που πρέπει να διδάσκουμε! Βρείτε το δικό σας πάθος και ανθίστε».

Η Stella είναι ένα δυνατό κορίτσι και η Spelling δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για εκείνη και τα κατορθώματα της. 

Δείτε ακόμη: Δείτε το ποσό που καλείται να πληρώσει η Tori Spelling για την πιστωτική της κάρτα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.