CELEBRITIES

Meghan Markle: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της


The Jennettes

5 Αυγούστου 2021

Meghan Markle: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της
Meghan Markle: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Meghan Markle γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της. Μετά τις ευχές του παλατιού μοιράστηκε ένα βίντεο για να ανακοινώσει τη νέα της φιλανθρωπική δράση και είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε μετά την γέννηση της κόρης της.

Η δούκισσα του Sussex συστήνει στους fans το 40x40, στο οποίο καλεί 40 διάσημους φίλους της να αφιερώσουν 40 λεπτά από τον χρόνο τους για να βοηθήσουν γυναίκες στην γειτονιά τους. Γυναίκες που επανεντάσσονται στην εργασία τους μετά την πανδημία, αφού έφυγαν λόγω απόλυσης ή για να βοηθήσουν κάποιο μέλος της οικογένειάς τους. Ανάμεσα στους 40 φίλους ήταν και οι Adele, Amanda Gorman, Amanda Nguyen, Gloria Steinem, Dr. Nadine Burke Harris, Sophie Grégoire Trudeau και η Stella McCartney.

Για την καμπάνια η Meghan γύρισε ένα αστείο βίντεο με την ηθοποιό Melissa McCarthy, στο οποίο την βλέπουμε να συνομιλεί μέσω βίντεο με την κωμικό, η οποία αλλάζει εμφανίσεις με χιούμορ.

Η Meghan φορά ένα μονοχρωματικό outfit, ένα λευκό πλεκτό και φαρδύ παντελόνι που είχε συνδυάσει με καφέ suede Manolo Blahnik γόβες. Ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα της σχεδιάστριας Logan Hollowell με το ζώδιο των παιδιών της, Ταύρο για τον Archie και Δίδυμους για την Lilibet.

Στο βίντεο φαίνεται και η διακόσμηση του γραφείου της δούκισσας, στο οποίο υπάρχει ένα χρυσό βάζο με λευκά λουλούδια αλλά και αρκετά αντίτυπα του βιβλίου της The Bench. Μπροστά από το τζάκι βλέπουμε ένα από τα σκυλιά της ενώ στο χώρο υπάρχουν κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες.

Ο πρίγκιπας Harry εμφανίζεται έξω από το παράθυρο να κάνει ζογκλερικά και η Μeghan ξεκαρδίζεται.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.