CELEBRITIES

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μας δείχνει τον δρόμο της προσφοράς - Θα παρέχει στέγαση σε πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής


The Jennettes

7 Αυγούστου 2021

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μας δείχνει τον δρόμο της προσφοράς - Θα παρέχει στέγαση σε πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής

Οι φωτιές συνεχίζονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και οι καταστροφές όλα δείχνουν ότι είναι πολύ μεγάλες. Τέτοιες ώρες έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ να βλέπουμε ανθρώπους να βοηθούν με όσα μέσα διαθέτουν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από αυτούς!

Μπορεί να ήρθε στην Ελλάδα για να γιορτάσει την μεγάλη του νίκη στο NBA αλλά δυστυχώς τα γεγονότα και οι εξελίξεις στη χώρα μας δεν του το επέτρεψαν, δεν έμεινε όμως άπραγος και προσφέρει δωρέαν στέγαση στους πυρόπληκτους στην Αττική. Αυτά είναι τα παραδείγματα προσφοράς που έχουμε ανάγκη να βλέπουμε αυτές τις στιγμές.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσφέρει προσωρινή δωρεάν στέγαση μέσω του προγράμματος Giant Heart («Γιγάντια Καρδιά») και με την υποστήριξη στοιχηματικής εταιρίας.

jenny.gr

O Έλληνας πρωταθλητής του ΝΒΑ θα παρέχει περίπου 220 κρεβάτια σε ξενοδοχεία της Αθήνας, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης για να κοιμηθούν άνθρωποι που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας της φωτιάς. 

Aς γίνουμε όλοι σαν τον Γιάννη αυτές τις ώρες!

Δείτε παρακάτω όλα τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τις επόμενες μέρες τους πυρόπληκτους:

- 25 δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Titania (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 106 78), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

- 8 δίκλινα και 7 τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Athens Marriott (Λ. Συγγρού 385, Αθήνα 17564), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

- 10 δίκλινα και 10 τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο President (Λ. Κηφισίας 43, Αθήνα 115 23), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

- 15 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στο Marathon Beach Resort (Λ. Ποσειδώνος 12, Νέα Μάκρη 19005), για 2 διανυκτερεύσεις (6/8-8/8)

- 12 τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια και bungalows στο Golden Coast(Παραλία Μαραθώνα, 19007), για 2 διανυκτερεύσεις (6/8-8/8)

Δείτε ακόμη:

 

10 συγκλονιστικές εικόνες από την μεγάλη φωτιά στην Αθήνα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.