CELEBRITIES

Ασταμάτητοι οι Bennifer ψάχνουν ήδη το νέο τους σπίτι


The Jennettes

11 Αυγούστου 2021

Ασταμάτητοι οι Bennifer ψάχνουν ήδη το νέο τους σπίτι
Ασταμάτητοι οι Bennifer ψάχνουν ήδη το νέο τους σπίτι

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι αναμφίβολα το πιο hot ζευγάρι της χρονιάς και συνεχίζουν να απασχολούν τα ξένα μέσα όσο η σχέση τους γίνεται και πιο "δυνατή". Το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε από τους φωτογράφους στο Los Angeles.

Σύμφωνα με το TMZ, το κυνήγι του σπιτιού συνεχίζεται και εντοπίστηκαν για άλλη μια φορά να περιηγούνται σε κτήματα στην ευρύτερη περιοχή του Los Angeles αυτή την εβδομάδα. Η 52χρονη J.Lo και 48χρονος Affleck  φωτογραφήθηκαν όσο κοιτούσαν δύο σπίτια στο Βeverly Hills.

Πιο συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε μέσα στο αμάξι ενώ έφευγαν από το πρώτο σπίτι που κοιτούσαν. Ο Ben   οδηγούσε ενώ η εντυπωσιακή Lopez ήταν στη θέση του συνοδηγού και έδειχνε ξαφνιασμένη με τους paparazzi.

Oι Bennifer φέρεται να είδαν ένα κτήμα στο Beverly Hills συνολικής αξίας 85 εκατομμυρίων δολαρίων με  38.000 τετραγωνικά μέτρα και αρκετό χώρο στάθμευσης, περίπου για 80 επισκέπτες, όπως ανέφερε το TMZ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOP. (@cam__mood)

Το δίδυμο στη συνέχεια φέρεται να κατευθύνθηκε προς τη λίμνη Toluca προκειμένου να δει ένα άλλο κτήμα, το Bob Hope Estate αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων, που ανήκει στον επιχειρηματία Ron Burkle. Έχει μια έκταση πέντε στρεμμάτων και έχει ένα γήπεδο γκολφ.

Οι δυο τους σύμφωνα με τα ξένα μέσα αναζητούν εδώ και δυο μήνες σπίτι στο Los Angeles καθώς θεωρούν ότι είναι η ιδανικότερη περιοχή τόσο για εκείνους όσο όμως και για τα παιδιά τους που έχουν από προηγούμενους γάμους.

Δείτε ακόμη:

Οι καλύτερες Οσκαρικές εμφανίσεις της JLo

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.