ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Jennifer Lopez: Μόλις υιοθέτησε στα νύχια της την πιο chic απόχρωση της σεζόν


Ελένη Τσούτση

10 Αυγούστου 2021

Jennifer Lopez: Μόλις υιοθέτησε στα νύχια της την πιο chic απόχρωση της σεζόν
Μόλις υιοθέτησε στα νύχια της την πιο chic απόχρωση της σεζόν

H αγαπημένα Λατίνα star, Jennifer Lopez, αφέθηκε στα μαγικά χέρια του manicurist expert, Tom Bachik και μας χάρισε την έμπνευση που χρειαζόμασταν για μία ακόμη φορά. Η ίδια μπορεί να λατρεύει τα έντονα χρώματα στα νύχια της αλλά μάλλον αποφάισε να κάνει ένα διάλειμμα και υιοθέτησε το πιο κομψό χρώμα της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το γαλακτερό του γαλλικού.

Το manicure της αποτελεί το απόλυτο beauty inspo, που θα λατρέψουν οι περισσότερες γυναίκες καθώς το συγκεκριμένο χρώμα κάνει τα άκρα να δείχνουν κομψά και περιποιημένα.

Όλα όσο δηλαδή αναζητάμε από ένα manicure! Αναμφίβολα με τόσα nait art που βλέπετε καθημερινά στο feed σας στο Instagram να έχετε μπερδευτεί, η Jlo όμως σας κάνει την απόλυτη πρόταση για το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Ο nail artist, Tom Bachik δημιούργησε στην Jlo το πιο chic μανικιούρ. Πρόκειται για την απόχρωση "Be The Light" από το brand Bio Seaweed.

Αν αναζητάτε παρόμοιες αποχρώσεις, σας προτείνουμε τις παρακάτω:

jenny.gr

 

Marshmallow, Essie
jenny.gr
OPI Gel Color Samoan Sand, OPI 

 

Δείτε ακόμη:5+1 βερνίκια σε metallic αποχρώσεις

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.