CELEBRITIES

Επώνυμοι Άπλυτοι: Από τον Gyllenhaal μέχρι τον Pitt το κίνημα "δεν κάνω μπάνιο" του Hollywood μεγαλώνει


Εύα Κονδύλη

12 Αυγούστου 2021

Επώνυμοι Άπλυτοι: Από τον Gyllenhaal μέχρι τον Pitt το κίνημα "δεν κάνω μπάνιο" του Hollywood μεγαλώνει
Από τότε που ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis άνοιξαν το «κουτί της Πανδώρας» με την αποκάλυψη τους ότι δεν πλένουν συχνά τα παιδιά τους, ένα έντονο debate έχει ξεσπάσει στον κόσμο του διαδικτύου και του Hollywood, με όλο και περισσότερους stars να συμφωνούν με αυτήν την πρακτική.

Από τότε που ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis άνοιξαν το «Ασκό του Αιόλου» με την αποκάλυψη τους ότι δεν πλένουν συχνά τα παιδιά τους, ένα έντονο debate έχει ξεσπάσει στον κόσμο του διαδικτύου και του Hollywood, με όλο και περισσότερους stars να συμφωνούν με αυτήν την πρακτική.

Παρά τις αρχικές αντιδράσεις, πολλοί είναι εκείνοι που υπερασπίστηκαν το ζευγάρι και μάλιστα βρήκαν την αφορμή να παραδεχτούν και τη δική τους κακή σχέση με το μπάνιο. Κάποιοι από αυτούς αποτελούν μερικά από τα διασημότερα αστέρια του Hollywood.

jenny.gr

Για να καταλάβουμε ακριβώς τι ειπώθηκε, η Mila Kunis, η οποία μεγάλωσε στην Ουκρανία, παραδέχτηκε: «Δεν είχα ζεστό νερό μεγαλώνοντας ως παιδί, οπότε δεν έκανα ντους πολύ ούτως ή άλλως. Αλλά όταν απέκτησα παιδιά, δεν τα έπλενα και κάθε μέρα. Δεν ήμουν αυτός ο γονιός που έκανε μπάνιο τα νεογέννητά μου - ποτέ». 

Με τον Ashton να προσθέτει: «Έτσι είναι τα πράγματα: Αν μπορείτε να δείτε τη βρωμιά πάνω τους, καθαρίστε τα. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα».

Το ζευγάρι παραδέχθηκε τότε ότι και στους ίδιους δεν τους αρέσει να κάνουν μπάνιο πολύ. Ο Ashton ισχυρίστηκε: «Πλένω καθημερινά τις μασχάλες μου και την ευαίσθητη περιοχή μου και τίποτα άλλο - ποτέ». Η Mila είπε ότι «πλένει το πρόσωπό της δύο φορές την ημέρα, αλλά δεν κάνει ντους σε τακτική βάση».

jenny.gr

H διάσημη ηθοποιός Kristen Bell και ο σύζυγός της, Dax Shepard, ήταν από τις διασημότητες που έσπευσαν να υπερασπιστούν το ζευγάρι και το mini κίνημα που δημιούργησαν, αναφέροντας στο The View, ότι συχνά «ξεχνούν» να κάνουν μπάνιο τις δύο κόρες τους.

«Είμαι μεγάλη οπαδός του να περιμένεις να φανεί η βρωμιά», είπε η Bell. «Αυτός είναι ο τρόπος της βιολογίας να σας ενημερώσει ότι πρέπει να την καθαρίσετε».

jenny.gr
Jake Gyllenhaal: Ο ηθοποιός έχει προταθεί μόνο για το Brokeback Mountain, τη χρονιά που το Oscar κέρδισε ο George Clooney

Όταν o Jake Gyllenhaal ρωτήθηκε από το Vanity Fair αυτόν τον μήνα αν υπήρχε «κάτι αποκαλυπτικό» για το «τελετουργικό» του ντους του, ο διάσημος ηθοποιός είχε μια, ας πούμε, ενδιαφέρουσα απάντηση.

«Όλο και περισσότερο, θεωρώ ότι το μπάνιο είναι λιγότερο απαραίτητο, μερικές φορές», εξήγησε. «Πιστεύω επίσης ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που απέχει από το μπάνιο, που είναι επίσης πολύ χρήσιμο για τη συντήρηση του δέρματος».

jenny.gr

Το άκουσμα του ονόματός του ίσως προκαλέσει έκπληξη και απογοήτευση, όμως ο αγαπημένος ηθοποιός Brad Pitt, έχει δηλώσει στο παρελθόν την κακή σχέση του με το μπάνιο και την καθαριότητα.

Για τον Brad, ο λόγος που δεν μπορούσε να λούζεται τακτικά ήταν επειδή ήταν πατέρας έξι μικρών παιδιών -τα οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγο του, Angelina Jolie.

Ο Eli Roth - συμπρωταγωνιστής του στην ταινία Inglorious Basterds - αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ο Brad τον συμβούλεψε πως τα μωρομάντηλα ήταν ο τρόπος για να μην φαίνεται ότι δεν κάνεις ντους. Παραδέχτηκε: «Έχω έξι παιδιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκουπιστείς με μερικά μαντηλάκια κάτω από τις μασχάλες. Δεν έχω χρόνο να κάνω ντους». Το αν βρήκε τελικά χρόνο, παραμένει άγνωστο.

Αλλά κι άλλοι διάσημοι όπως η Julia Roberts και ο Robert Pattinson, έχουν δηλώσει πως δεν λούζουν «σχεδόν ποτέ» τα μαλλιά τους, ενώ οι Bradley Cooper, Cameron Diaz και Matthew McConaughey, έχουν δηλώσει ότι δεν φορούν ποτέ αποσμητικό.

Κάθε πότε πρέπει να κάνουμε μπάνιο, τελικά;

Και όσο οι διάσημοι έφεραν στο προσκήνιο το θέμα του μπάνιου, η ερώτησή μας είναι μία: Κάθε πότε πρέπει να κάνουμε μπάνιο; Και η απάντηση κρύβεται στην «ισορροπία».

Σύμφωνα με τη δρ Sarah Welsh, πιθανότατα δεν χρειάζεται να κάνουμε ντους περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα, «εκτός εάν είστε εμφανώς βρώμικοι ή ιδρωμένοι». Είναι επίσης πιθανό να κάνουμε ντους πιο συχνά απ' ότι χρειάζεται, κάτι που μπορεί να «σπάσει τα φυσικά εμπόδια του δέρματος και να προκαλέσει πόνο και ξηρότητα». 

Το να κάνεις ή όχι μπάνιο, είναι σίγουρα προσωπική υπόθεση του καθενός, όμως δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι ένα νέο κίνημα δημιουργείται, το οποίο αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς. Καλά θα πάει αυτό.

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι καλλιτέχνες που «ανακαλύφθηκαν» με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.