CELEBRITIES

Πώς η Mila Kunis απέτρεψε τον Ashton Kutcher από το να πάει στο διάστημα


The Jennettes

21 Ιουλίου 2021

Πώς η Mila Kunis απέτρεψε τον Ashton Kutcher από το να πάει στο διάστημα
Ο Ashton Kutcher ήταν έτοιμος να πάει στο διάστημα! Όμως η σύζυγός του, Mila Kunis, προτίμησε να τον κρατήσει γερά στο έδαφος. Και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός!

Ο Ashton Kutcher ήταν έτοιμος να πάει στο διάστημα! Όμως η σύζυγός του, Mila Kunis, προτίμησε να τον κρατήσει γερά στο έδαφος. Και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός!

Ο Ashton Kutcher μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο η σύζυγός του τον απέτρεψε να γίνει ένας από τους πρώτους προγραμματισμένους ταξιδιώτες στο διάστημα με μια πτήση Virgin Galactic, της οποίας ο ιδρυτής, Richard Branson, και το πλήρωμά του έκαναν ένα επιτυχημένο ταξίδι νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Όταν παντρεύτηκα και απέκτησα παιδιά, η γυναίκα μου βασικά ενθάρρυνε ότι δεν ήταν μια έξυπνη οικογενειακή απόφαση να πάω στο διάστημα όταν έχουμε μικρά παιδιά», είπε στο οικονομικό δίκτυο Cheddar News. «Έτσι κατέληξα να πουλήσω το εισιτήριό μου πίσω στην Virgin Galactic».

Ο Kutcher, 43 ετών, αγόρασε για πρώτη φορά το εισιτήριό του για 200.000 δολάρια το 2012, σύμφωνα με το Reuters. Ωστόσο, από τότε, το αστέρι του «That '70s Show» παντρεύτηκε την Kunis το 2015 και απέκτησε δύο παιδιά, οπότε η ζωή του είναι πολύ διαφορετική.

jenny.gr

Mila Kunis και Ashton Kutcher

Το εμβληματικό ζευγάρι συναντήθηκε στο That ‘70s Show και παντρεύτηκε το 2015. Δεν υπήρχαν φωτογραφίες ή λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο τους και δεν επιβεβαιώθηκε πλήρως έως ότου η Kunis φορούσε το δαχτυλίδι της στο The Late Late Show με τον James Corden, αρκετούς μήνες αργότερα.

Ο ηθοποιός είναι μία από τις πολλές διασημότητες που σύμφωνα με πληροφορίες αγόρασαν εισιτήρια πριν από χρόνια για ένα μονοήμερο ταξίδι στο διάστημα με πτήση της Virgin Galactic

Άλλοι φημολογούμενοι celebs περιλαμβάνουν τους Leonardo DiCaprio, Justin Bieber, Katy Perry, Lady Gaga, Angelina Jolie, Tom Hanks και Brad Pitt, σύμφωνα με το USA Today.

Το πλήρωμα στο διαστημόπλοιο της Virgin Galactic's Unity εκτοξεύτηκε από την έρημο στο Νέο Μεξικό στις 11 Ιουλίου για να φτάσει στον υπόγειο χώρο του διαστήματος και να επιτύχει ένα δια βίου όνειρο για τον Branson, ο οποίος ίδρυσε την Virgin Galactic το 2004 για να δημιουργήσει μια επιχείρηση διαστημικού τουρισμού.

Ο Ashton Kutcher όμως δεν πρόκειται να τα βάλει κάτω και ελπίζει ότι θα τα καταφέρει στο μέλλον!

«Έπρεπε να είμαι στην επόμενη πτήση, αλλά δεν θα είμαι», είπε. «Σε κάποιο σημείο στο μέλλον, θα πάω στο διάστημα».

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που έγιναν εκατομμυριούχοι από φτωχοί

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.