CELEBRITIES

Mila Kunis-Aston Kutcher: Μας ξεναγούν στο εντυπωσιακό «μοντέρνο αγρόκτημά» τους


The Jennettes

19 Μαΐου 2021

Mila Kunis-Aston Kutcher: Μας ξεναγούν στο εντυπωσιακό «μοντέρνο αγρόκτημά» τους
Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher μας κάνουν ξενάγηση στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες και είναι από τα πιο ιδιαίτερα που έχουμε δει!

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher μας κάνουν ξενάγηση στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες και είναι από τα πιο ιδιαίτερα που έχουμε δει!

Το διάσημο ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2015, εργάστηκε για πέντε χρόνια για να δημιουργήσει το ιδανικό οικογενειακό σπίτι τους - σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντάς το από την αρχή με τον αρχιτέκτονα Howard Backen και την σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Vicky Charles - και πρόσφατα το παρουσίασαν στο Architectural Digest, για την ιστορία του εξωφύλλου του Ιουνίου.

«Θέλαμε ένα σπίτι, όχι ένα κτήμα», δήλωσε η Kunis, 37 ετών, για την έκταση των 6 στρεμμάτων, στην κορυφή του λόφου, την οποία αποκαλούν στοργικά KuKu Farms. 

Το ζευγάρι - που μοιράζεται την κόρη Wyatt, 6 ετών, και τον γιο Dimitri, 4 - στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί τη γη για καλλιέργεια, ακόμη και φύτευση και συγκομιδή καλαμποκιού κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

«Θέλαμε το σπίτι να μοιάζει με παλιό αχυρώνα, κάτι που υπήρχε εδώ για δεκαετίες και το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε σπίτι. Αλλά έπρεπε επίσης να είναι μοντέρνο και σχετικό», πρόσθεσε ο Kutcher, 43 ετών.

Πριν αρχίσουν να χτίζουν, οι ηθοποιοί δημιούργησαν για πρώτη φορά μεμονωμένες καρτέλες από το Pinterest για να εκφράσουν τις ελπίδες τους για αυτό που ήθελαν να δουν στο σπίτι τους και σύντομα αποφάσισαν ότι τα γούστα τους ήταν σχεδόν τέλεια ευθυγραμμισμένα.

«Όταν κοιτάξαμε ο ένας την καρτέλα του αλλουνού, το 90 τοις εκατό των εικόνων που επιλέξαμε ήταν οι ίδιες και τα περισσότερα από τα σπίτια που αποθηκεύσαμε σχεδιάστηκαν από τον Howard», είπε ο Kutcher, αναφερόμενος στον αρχιτέκτονα τους.

Ήταν απίστευτα ευγνώμονες που το έκαναν βήμα βήμα, γιατί, όπως επισημαίνει η Kunis, «η οικοδόμηση ενός σπιτιού από την αρχή, δεν είναι μικρή υπόθεση. Θα μπορούσε να μας κουράσει πολύ».

Προσέλαβαν τον Backen, ο οποίος είναι γνωστός ότι τελειοποίησε την εμφάνιση της «σύγχρονης αγροικίας», για να τους βοηθήσει να ζωντανέψουν το όραμά τους. 

Μαζί με την ομάδα του, ο αρχιτέκτονας χρησιμοποίησε ρουστίκ ξυλουργικό ξύλο, σκυρόδεμα και γυαλί για να χτίσει το κυρίως σπίτι, τον ξενώνα / ψυχαγωγικό αχυρώνα και ένα χώρο μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή.

«Ο Ashton και η Mila είναι δύο από τους πιο έξυπνους, πιο ιδιαίτερους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί ποτέ», δήλωσε ο Backen στη δημοσίευση. «Μιλήσαμε για τα πάντα, από τα μεγέθη των δοκών, έως την κάθε μικρή λεπτομέρεια. Αυτά δεν είναι τα είδη συνομιλιών που έχουμε με κάθε πελάτη».

Το ζευγάρι εργάστηκε επίσης για να δημιουργήσει ένα σπίτι που θα ήταν βιώσιμο, έχοντας κατά νου την ευημερία και το μέλλον των παιδιών τους. 

Ολόκληρη η ιδιοκτησία τροφοδοτείται με τη χρήση φωτοβολταϊκών (ηλιακή ενέργεια) και έχουν γίνει δοκιμές για να διασφαλιστεί η ποιότητα του εδάφους και του νερού που περιβάλλει το σπίτι. Οι αναγεννητικές γεωργικές πρακτικές χρησιμοποιούνται επίσης για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας.

Για την διακόσμηση, το ζευγάρι αποφάσισε να πάει για κάτι πιο σύγχρονο, με πολλές καθαρές γραμμές και μοντέρνα φινιρίσματα.

Ενσωμάτωσε επίσης μερικά αγαπημένα κομμάτια από τα προηγούμενα σπίτια τους στο νέο χώρο, συμπεριλαμβανομένων των καρεκλών σε στιλ θρόνου που είχε αποκτήσει ο Kutcher στην Ινδία, οι οποίες τώρα βρίσκονται σε ένα από τα μπάνια και έναν τεράστιο κρυστάλλινο πολυέλαιο, που κρέμεται στον αχυρώνα ψυχαγωγίας.

Παρά τις πολυτελείς πινελιές, το σπίτι σχεδιάστηκε για να είναι απολύτως φιλικό προς την οικογένεια και να αισθάνεται άνετο και φιλόξενο σε όλους όσoυς εισέρχονται. 

Και για τους Kutcher και Kunis, είναι ένα μέρος όπου μπορούν να αισθάνονται γαλήνη, γνωρίζοντας ότι όλα είναι όπως θα έπρεπε.

«Για να νιώσετε την ηρεμία σε ένα χώρο, όλα πρέπει να είναι σε τάξη. Εάν ο κόσμος γύρω σας δεν είναι σε τάξη, είναι δύσκολο να τακτοποιήσετε τον εγκέφαλό σας», είπε ο Kutcher. «Όταν είμαστε στο σπίτι μας, ο κόσμος έχει νόημα».

Δείτε ακόμη: Ένα ζευγάρι αναδημιούργησε κλασικούς πίνακες ζωγραφικής μέσα στην καραντίνα 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.