CELEBRITIES

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom ανταλλάσουν τρυφερά φιλιά στην Τουρκία


The Jennettes

2 Ιουλίου 2021

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom ανταλλάσουν τρυφερά φιλιά στην Τουρκία
Η Katy Perry και ο Orlando Bloom μοιράστηκαν ένα καυτό φιλί στην Τουρκία! Το ζευγάρι εντοπίστηκε να κάνει μια βουτιά στο Αιγαίο καθώς απολάμβανε τον ήλιο στη γείτονα χώρα. 

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom μοιράστηκαν ένα καυτό φιλί στην Τουρκία! Το ζευγάρι εντοπίστηκε να κάνει μια βουτιά στο Αιγαίο καθώς απολάμβανε τον ήλιο στη γείτονα χώρα. 

Από  ό,τι φαίνεται οι διακοπές για τους δυο τους συνεχίζονται αφού μετά την Ιταλία και την Ελλάδα σειρά έχει η Τουρκία στο ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα. Το ζευγάρι δεν φάνηκε να έχει μαζί στις ρομαντικές αυτές στιγμές ούτε την 10 μηνών κόρη του Daisy, αλλά ούτε και τον 10χρονο γιο του Bloom με την Miranda Kerr, Flynn.

Σε άλλες φωτογραφίες από την ημέρα, η τραγουδίστρια έδειξε τις ικανότητές της στο paddle boarding φορώντας ένα ροζ μαγιό. Η Katy προστατευόταν από τον καυτό ήλιο με πλεκτό καμηλό καπέλο και μοβ κιμονό με ροζ και κίτρινες λεπτομέρειες. Ο Orlando από την άλλη επέλεξε ένα μαύρο μαγιό με κορδόνια και ένα ριγέ πουκάμισο.

Το ζευγάρι έχει πάει οικογενειακές διακοπές σε όλη την Ευρώπη τις τελευταίες εβδομάδες, βλέποντας αξιοθέατα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία! Μάλιστα η Katy έμοιαζε πανέμορφη με ένα μοβ ολόσωμο μαγιό και κολιέ από κοχύλια, κρατώντας τη μικρή Daisy κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην Πελοπόννησο στις 20 Ιουνίου, ενώ ο 10χρονος Flynn έμοιαζε να περνά υπέροχα κάνοντας βουτιές στα νερά της χώρα μας. 

Δείτε ακόμη: Katy Perry και Orlando Bloom: Δείτε πως απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.