ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Iris Law: Η κόρη του Jude Law ξύρισε τα μαλλιά της και νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ


Ελένη Τσούτση

2 Ιουλίου 2021

Iris Law: Η κόρη του Jude Law ξύρισε τα μαλλιά της και νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ
Iris Law: Η κόρη του Jude Law ξύρισε τα μαλλιά της και νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ

H κόρη του Jude Law και της Sadie Frost, Iris, είναι 20 χρονών και ασχολείται με το χώρο της μόδας. Ο διάσημος μπαμπάς της φαίνεται ότι την επηρέασε και δείχνει να θέλει να γίνει ένα πραγματικό top model χωρίς όμως να ακολουθεί τους "νόμους" και τους κανόνες του χώρου. Η ίδια ανέβασε στο Instagram της ένα κολάζ φωτογραφιών της που ποζάρει με ξυρισμένα μαλλιά και άφησε άφωνους τους θαυμαστές της.

Η όμορφη Iris Law έγραψε στη λεζάντα του post:

"Ήρθε η μέρα. Νιώθω μεγάλη τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να φωτογραφηθώ από τον εκπληκτικό Alasdair McLellan. Τόσες πολλές περούκες και στιγμές που έκρυβα το κεφάλι μου που κάνουν αυτή τη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή”.

Μάλιστα σε συνέντευξή της για την απόφαση να ξυρίσει τα μαλλιά της είπε: 

"κοίταξα στον καθρέφτη και νόμιζα ότι θα ήταν μια συναισθηματική στιγμή, αλλά δεν ήταν. Ένιωσα τόσο θετικά. Ήθελα να κάνω κάτι που θα το ένιωθα απελευθερωτικό. Την ημέρα που ξύρισα το κεφάλι μου, άλλαξα τη ζωή μου. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι σαν αυτό”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Η Iris εκτός από το modeling ασχολείται και με την υποκριτική και όπως δήλωσε ήταν έτοιμη να ξυρίσει τα μαλλιά της από τότε που πήρε ένα ρόλο στη σειρά 'Pistol'  αλλά οι παραγωγοί δεν της ζήτησαν να αλλάξει τα μαλλιά της. Εκείνη όμως εμπνεύστηκε από το ρόλο και αποφάσισε ότι ήταν η αλλαγή που ζητούσε σε αυτή τη φάση της ζωής της! 

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.