CELEBRITIES

«Είμαστε φιλαράκια»: H Jennifer Aniston δίνει τέλος στα σενάρια επανασύνδεσης με τον Brad Pitt


The Jennettes

25 Ιουνίου 2021

«Είμαστε φιλαράκια»: H Jennifer Aniston δίνει τέλος στα σενάρια επανασύνδεσης με τον Brad Pitt
Ήταν ένα ζευγάρι που πολλοί αγαπήσαμε και θα θέλαμε να ξαναδούμε σύντομα μαζί. Φαίνεται, όμως, πως δεν υπάρχει μέλλον για την Jennifer Aniston και τον Brad Pitt. 

Ήταν ένα ζευγάρι που πολλοί αγαπήσαμε και θα θέλαμε να ξαναδούμε σύντομα μαζί. Φαίνεται, όμως, πως δεν υπάρχει μέλλον για την Jennifer Aniston και τον Brad Pitt

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Howard Stern, η ηθοποιός ρωτήθηκε για την τρυφερή της συνάντηση με τον πρώην αγαπημένο της, το Σεπτέμβριο του 2020, σε ένα διαδικτυακό event. «Γεια, Aniston», της είχε πει εκείνος και οι θαυμαστές τους άρχισαν να έχουν ελπίδες. Με δύο μόνο λέξεις του, έγινε τάση στο Twitter, ενώ το Instagram γέμισε με memes επανασύνδεσης.

«Δεν ήταν άβολο για σένα;», ρώτησε ο Stern, για να πάρει μία απογοητευτική απάντηση. «Όχι! Είχε πολλή πλάκα. Ξέρεις, ο Brad και εγώ είμαστε φιλαράκια. Θέλω να πω, είμαστε φίλοι και μιλάμε».

Φυσικά, ο παρουσιαστής συνέχισε, ζητώντας πληροφορίες για την ερωτική ζωή της σταρ. Όπως αποκαλύφθηκε, δεν έχει υπάρξει σε σχέση έπειτα από το διαζύγιό της από Justin Theroux, το 2018. «Φυσικά, είμαι ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο», εξήγησε, αλλά «δεν κρατάω κάτι κρυφό και δε θα το έκανα. Δεν το θέλω και δεν το χρειάζομαι. Είμαι καλά. Είμαι μία χαρά».

Τώρα που το σενάριο επανασύνδεσης με τον Brad Pitt απορρίφθηκε, ένα είναι το ειδύλλιο που περιμέναμε: Ross και Rachel, αλλά στην πραγματική ζωή!

Πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.