CELEBRITIES

H Maria Menounos και ο μπαμπάς της στέλνουν μήνυμα αγάπης για τις φωτιές στην Ελλάδα


The Jennettes

11 Αυγούστου 2021

H Maria Menounos και ο μπαμπάς της στέλνουν μήνυμα αγάπης για τις φωτιές στην Ελλάδα
H Maria Menounos στέλνει μήνυμα αγάπης για τις φωτιές στην Ελλάδα

Η Maria Menounos με τον πατέρα της έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης στην Ελλάδα αναφορικά με τις μαινόμενες φωτιές που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να ταλαιπωρούν πολλές περιοχές.

Με ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια και ο πατέρας της έστειλαν τις δικές τους ευχές και ειδικότερα στους πυροσβέστες που κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σβήσουν τις 586 φωτιές σε όλη τη χώρα.

 Όπως είπε χαρακτηριστικά η star: "Επιμονή και υπομονή χρειάζεται, οι Έλληνες θα τα καταφέρουν όλα."

Η παρουσιάστρια που έχασε πριν από λίγους μήνες την μητέρας της, τώρα προσπαθεί να ξαναβρεί τις ισορροπίες της και αφιερώνει πολύ χρόνο στον πατέρα της που του έχει αδυναμία. Η Menounos τόνισε πως η Ελλάδα έχει περάσει τόσα πολλά με την πανδημία και την οικονομική κρίση και ένιωσε πως ήθελε να στείλει δύναμη σε όλους όσοι περνούν αυτή την περίοδο τόσο δύσκολα.

Χαρακτηριστικά στη λεζάντα έγραψε: "Η Ελλάδα μάχεται με 586 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Μια φυσική καταστροφή που όπως είπε ο πρωθυπουργός έχει πάρει επικές διαστάσεις. Θέλουμε να στείλουμε την αγάπη μας και τις προσευχές μας και τη δύναμή μας στους πυροσβέστες και σε εκείνους που επλήγησαν. Σας στέλνουμε τη θερμή συμπόνοια μας. Σας σκεφτόμαστε. Σας αγαπάμε. Δύναμη και αγάπη".

Δείτε ακόμη: Η Μαρία Μενούνος με το σύντροφό της

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.