CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Έκανε unfollow και διέγραψε κάθε ίχνος του Alex Rodriguez στα social media


The Jennettes

16 Αυγούστου 2021

Jennifer Lopez: Έκανε unfollow και διέγραψε κάθε ίχνος του Alex Rodriguez στα social media
Jennifer Lopez: Έκανε unfollow και διέγραψε κάθε ίχνος Alex Rodriguez στα social media

O χωρισμός της Λατίνας star, JLo από τον Alex Rodriguez μονοπώλησε το ενδιαφέρων των ξένων media αφού χωρίς αμφιβολία ήταν ο πιο hot χωρισμός της χρονιάς. Μπορεί να έχουν 4 μήνες από τον μεγάλο χωρισμό της αλλά οι φωτογράφοι συνεχίζουν να θέλουν να έχουν κάποιο καρέ από την προσωπική τους ζωή. 

Το πρώην ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο και όλος ο κόσμος περίμενε να οριστεί επιτέλους η ημερομηνία του γάμου, όμως έγινε το ακριβώς αντίθετο και με μία κοινή ανακοίνωση επιβεβαίωσαν τις φήμες του χωρισμού αλλά τόνισαν ότι θα μείνουν δυο πολύ καλοί φίλοι.

Χαρακτηριστικά, δήλωναν:

"Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε καλύτεροι ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές μας επιχειρήσεις. Ευχόμαστε το καλύτερο o ένας για τον άλλον."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jav🙌 (@jlove.r)

Η Lopez αμέσως μετά τον χωρισμό εθεάθη σε διακοπές με τον πρώην της, Ben Affleck.

Η επιστροφή στον πρώην της είναι πλέον γεγονός! Οι Bennifer είναι ξανά μαζί και μάλιστα αναζητούν και σπίτι για να μείνουν στην περιοχή του Los Angeles και είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση τους είναι επίσημη. 

Η λαμπερή τραγουδίστρια μετράει πια μερικούς μήνες σχέσης με τον Ben και αποφάσισε να βάλει ένα οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Rodriguez αφού τον έκανε unfollow από το Instagram και έσβησε όλες τους τις κοινές φωτογραφίες από τον λογαριασμό της! Αυτή της η κίνηση έκανε μεγάλη εντύπωση στους θαυμαστές της αφού και οι δύο πριν από λίγο διάστημα δηλώναν ότι χώρισαν σε φιλικό κλίμα, αλλά μάλλον βλέπουμε ότι συνέβη το αντίθετο.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.